Kesän jälkimaku syystauon alkaessa

Apulanta on pienellä syystauolla ja ajattelin kysäistä pojilta hiukan kuulumisia.

Syksymmällä on tulossa singlekokoelma "Singlet 1998-2003", joka sisältää Apulannan tuona aikana julkaisemat singlet b-puolineen. Julkaisupäivä on 31.10. ja tuolloin alkaa myös reilun kuukauden mittainen kiertue. Festarikeikkojen painottuessa varmoihin hittibiiseihin, on tällä syyskiertueella tarkoitus keskittyä harvemmin soitettuun materiaaliin; luvassa on jopa biisejä, joita ei ole koskaan soitettu livenä.

Kesän kiertueen päättänyt Sinfonietta-keikka Heinolan kesäteatterilla oli Kotisivun keikkapalautteen mukaan kuulijoille suuri elämys, mutta sitä se oli myös kuulemma myös soittajille. Toni sanoi: "Oli kyllä hieno häppeninki, jonka ei soisi jäävän vain paikallaolleiden kuultavaksi."

Sipen kiireiseen kesään kuului festarikeikkojen lisäksi Formulasarja. Rumpalimme pärjäsi ensikertalaisena tässä F3-luokan SM-sarjassa hyvin ja kauden päättyessä hänen sijoituksensa sarjassa oli viides (kolmanneksi paras suomalaisista). Sipe sanoi kilpailevansa sarjassa myös ensi kaudella, jos yhtyeen kaverit ovat edelleen suopeita tälle harrastukselle.

Toni on myös puuhaillut omiaan kesän aikana; niistä kuitenkin kuullaan enemmän myöhemmin.

- Matti Koskimies -