Keikkapäiväkirja Sepin näkökulmasta, eli yli 2 metrin korkeudesta.

26.3. Vaasa, All Stars

Saavuimme keikkapaikalle kello 16.00, takapiha oli sellainen postimerkin kokoinen läntti, mutta ei se ammattimeistä? paljon haitannut. Takaovet auki ja pojat intoa puhkuen roudas kamat sisään ja eikun hetki niin valot vilkku ja kovaääninen jytke kävi. Kävi roudaus niin kovin meikäläisen voimille, että oli pakko siirtyä rumputaiteilija Sipen kanssa hotellihuoneeseen karsomaan televisiosta Lista-ohjelmaa. Tässä vaiheessa on pakko kertoa, että valomiehellämme Timolla on uusi harrastus; pitkät puhelut, oli yö tai päivä, oltiin sitten syömässä, juomassa tai saunassa. All Stars keikkapaikkana muuten jees, ainut että stage oli vähän pieni, mutta sauna sitten sitäkin isompi. Lämppäri INIS aloitti noin 22.00 ja vetivät meikäläisen arvoasteikolla 7+ keikan vaikka yleisö ei ihan ollut joka biisissä mukana. Apulanta aloitti noin 23.30, veti keikan tottuneen ammattimaisesti läpi ja ainakin paikalle raahautunut yleisö tykkäsi. All Stars henkilökunnalle täysi 10 palvelusta. Meikäläinen meni ajoissa nukkumaan ja valmistautumaan seuraavan päivän pitkään ajomatkaan (600 km).
Yleisöä 200
Arvosana keikasta 7+
Timon puhelut 3h 28min

27.3. Pello, Urheilutalo

Pelloon saavuttiin noin 18.00, roudaus kävi nopeasti, kiitos ripeiden apumiesten. Noh, Pello on mikä on keskellä ei yhtään mitään, ensin me ajetaan 600 km niska limassa ja sitten tulee pari kaveria ja pilaa koko keikan heittämällä pulloja stagelle. Onneksi muovisia, mutta silti anteeksiantamatonta, koska yksi osuu Tonia päähän. Keikka itsessään oli muuten ihan jees. Pellosta ei sitten muuta kerrottavaa olekaan ken kello 03.00 WILMAN nokka kohti Rovaniemea ja hotelliin ansaitulle levolle.
Yleisöä 400
Arvosana keikasta 7
Timon puhelut 2h 17min

28.3. Rovaniemi, Monde

Aamulla herätys 10.45 ja tutustuminen kaupunkiin Tonin ja Timon kanssa. Kiinalainen ravintola/panimo, jossa saimme kaksi poroisäntää faniksi, erittäin paljon ne tykkäsivät Tonin korvakoruista yms. ja lupasivat ostaa meille 30 litraa appelsiinituoremehua, mutta ei nyt sit ollu rahaa, joten jouduimme ostamaan omilla vähäisillä rahoillamme kupit kahvia. Noh, sitten asiaan. Roudaus alkoi klo 17.30 ja kävi nopeasti että tuli siinä mulle, Tonille ja myöskin Sipelle niin hiki että päätimme lähteä hotellille saunaan. Keikka alkoi jo tutuksi tulleella tunnarilla klo 23.00 ja täytyy sanoa, että oli sitten yksi niitä parhaimpia keikkoja niin äänen ja valojen kohdalta ja itse aritisti Toni lauloi tosi Hurmiossa (kiitos panimon) ja revitti kitaraa niin että me Hemin kanssa katottiin, että kestääkö kielet. Sipe hakkas kannuja sillä voimalla, että oli hyvä että ostetiin vähän aikaa sitten uudet kalvot, sillä vanhat ei olis kestäneet. Tuukka sen lisäksi että teki kierrejohtoa, niin kiskoi 4 kieltään niin, että sillä olis jo päässyt Suomen jousiammuntajoukkueeseen ja liikehdintä lavalla oli erittäin eroottisesti latautunutta. Yleisö tykkäsi niin kuin minäkin lukuunottamatta pientä kädenvääntöä stagen vieressä. Terveisiä sille ääliölle, ettei kannata ruveta vielä tolla koolla nenille hyppimään. Sori jos sattu, mutta sitä saa mitä pyytää.
Yleisöä 500
Arvosana keikasta 9+
Timon puhelut 3h 12 min

Terveiset piti lähettää Kallelle, joten terveisiä vaan.

Timo: Lainaisko joku puhelinta, multa loppu akku!!

Meikäläinen alkaa pikkuhiljaa valmistautumaan lomalle lähtöön 10.04 CYPROS 2 viikkoa ja sitä rataa.