22.10.1999 Alavus

(Crashed Girl) Ekana soittanut Apulanta sai aikaan tunnettua riehuntaa ja pogoilua... Apis soitti tutut hitit ja olivat laittaneet mukaan myös Päivästä Toiseen-biisin, joka oli iloinen yllätys! Apulannan pojat veivasivat myös Don Huonojen Hyvää Yötä Ja Huomenta-kipaleen.

Apulannan soitettua settinsä tuli valkoisiin pukeutuneet Donkkarit Kalle Aholan johdolla lavalle. Toni lauloi Kallen ja muiden Donkkareiden kanssa Apiksen ja Donkkareiden yhteisbiisin Vapaata Pudotusta. Sen jälkeen Don Huonot soittivat keikkansa, johon oli laitettu mukaan myös ainakin Apulannan Paha Paha Asia.

Don Huonojen keikan jälkeen Sami kehotti porukkaa huutamaan lisää, ja yleisö huusi koko Apulannan ja Don Huonot lavalle. Pojat tulivat lavalle uimahousuissa/shortseissa ja erilaisissa t-paidoissa tai kesäpuseroissa. Yhdessä nämä kaksi Suomen hienointa yhtyettä soittivat mm. biisit Pääkallokiitäjä, Anna Mulle Piiskaa, Pelle Miljoonan Tahdon Rakastella Sinua ja Dingojen Autiotalon.

Porukan huudettua tyypilliset "wii want moorit" bändit tulivat lavalle keekoilemaan Torremolinoksen soidessa playbackina taustalla. Keikka sai oikean rock-konsertin fiilikset, kun sekä Toni että Kalle hyppivät yleisön joukkoon!!! Kyllähän siinä kalahtivat päätkin yhteen Tonin kanssa, mutta ei onneksi liian kovaa....