29.10.1999 Helsinki

(elisa) Tämän hienon keikkaillan odottelua oli lyhennetty yllätysvieraalla eli Lepakon pienelle lavalle nousiNeljä Ruusua ennen virallisia pääesiintyjiä.

Don Huonot aloitti sitten siinä puoli kahdentoista maissa oman settinsä. Yhtye soitti omien hittejensä lisäksi Donhuonot:maisesti tulkitut Paha paha asia ja ...Silti onnellinen.

Ennen Apulantaa otetiin Toni lavalle laulamaan Kallen kanssa featuring-menetelmällä yhteis ep:ltä tutun Vapaata Pudotusta.

Viimein oli Apulannan vuoro nousta lauteille. Bändin soitto kesti (onneksi) pidempään kuin Don Huonojen ja mukaan mahtui totuttujen keikkabiisien lisäksi myös uusi Käännä Se Pois ja Tonin sanojen mukaan viimeksi Lepakossa -96 kultalevykeikalla soitettu hieno Päivästä Toiseen. Apulantakin pääsi versioimaan Don Huonojen kappaletta Hyvää Yötä Ja Huomenta.

Loppuhuipennukseksi molemmat bändit laittoivat kivat 80- luku tyyliset rantavetimet päälle ja soittivat vielä yhdessä muutaman biisin, joista voisi mainita coverit: Autiotalo ja Tahdon Rakastella sinua. Aivan viimeinen encore sitten laittoi pisteen iin päälle kun kaijuttimista alkoi kuulua mukavan discohitin, Viva La Torremolinos, alkusävelet.

Aivan uskomaton keikka! Yhteistyö näyttää antavan Apulannalle uutta energiaa ja lavalla on todella mukavaa...Se sitten välittyy suoraan yleisöön ja antaa meille paremmat tunnelmat. Itse ainakin olen todella tyytyväinen kuulemaani ja näkemääni Lepakossa ja erityiskiitos kuuluu Apulannalle! kiitos.