29.10.1999 Helsinki

(Pauliina) Minun on pakko ilmaista mielipiteeni, vaikka en ole varma saako tänne sivuille lähettää negatiivista palautetta, tai eihän sitä sitten julkaista jos niikseen tulee.

Niin kaikki alkoi kun jo ovella yleensä ennen niin ystävälliset järkkärit, tässä tapauksessa järkkäri, oli julmetun töykeä.Arvelin sen johtuvan siitä, että hän oli joutunut olemaan Lepakossa töissä koko viikon ja oli kyllästynyt katselemaan sitä jengiä.

Aikani siaällä seistyäni ja tuntemattomia kasvoja katsellen mielessäni kävi ajatus ; Ei olisi pitänyt lähteä. Ajattelin ehkä kohtaavani taas ne samanlaiset tunnelmat kun aikaisemmilla kiertueilla sekä Kevään 98 kiertueella.Mutta enpäs kohdannutkaan.

Ensinnäkin Donkkarit ovat minulle olleet aina lähes vastenmielinen orkesteri.Niin olivat tälläkin kertaa.No ei sekään, mutta pystyn myöntämään että tällä keikalla myös Apikset menivät toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos...tätä ei ole ikinä aikaisemmin sattunut. Havahduin hetkeksi Päivästä töiseen kipaleen ajaksi..jotain vanhempää ja tuttua...

Tiesin etten tulisi kuulemaan vanhempia biisejä esm.Systeemi kusee (joka on aina ollut jonkinlainen räjähtävä potti) vaan viimeisimpiä biisejä. Loppujen lopuksi ehkä kaikki muut pitivät niistä, ja minä sitten en. Ainahan ajat muuttuvat, ja niin pitääkin, mutta minä olisi halunnut kokea vielä ilmassa sen saman hikisen "raivon" ja tunnelman kuin joskus esimerkiksi Karhulassa vuonna kukka ja kivi.

Ei, en sitä kokenut, ja tiesinkin se, toivottavasti muut piditte.Nyt joku ehkä ajattelee että mitä toi sitten siellä teki? Niin mitä? Kysyn itseltänikin, miksen vain jäännyt keräämään voimia aamun Formuloihin.Jaa, niin miksen? Mihinkäs koira karvoistaan pääsisi???