30.10.1999 Lappeenranta

(Ilona) Lippuun oli merkitty, et 'showtime 21.30'. Muuten hyvä, mut sit se alkoki vasta joskus yhentoista aikaan. No, hyvää kannattaa odottaa, sanotaan.

Ensimmäisenä kuultiin Apulantaa. Biiseistä kuultiin mm. Käännä se pois, 0010, Mitä kuuluu, Hallaa... & hienoa oli. Meininki oli tosi mahtava :) Toni laulo taas väärin. Mutta se kuuluu asiaan. Tuukka sai taas purettua agressiotaan riehumalla, Sipe väänsi rytmiä ihan kybällä & Sami soitti aika hienosti. Eipä ole valittamista. Apulanta veti aika mahtavasti Donkkareitten biisin Hyvää yötä & huomenta. Tulihan sitä sitte vaihettua pari sanaa niiden kaikkien kaa. & halauksia saatiin & annettiin.

Sitten lavalle astui maanmainio Don Huonot. En mä niitä niin kauheesti kuunnellu, ku kattelin Tuukkaa. Mut Suojelusenekeli oli mahtava biisi! Soittihan ne sit Apiksen Paha, paha asia & ...silti onnellinen-biisit. Meni tosi mageesti. Kalle on cool.

Lopulta lavalle saatiin molemmat bändit yht'aikaa. Aivan uskomatonta! Siis jotain, joka räjäytti tajunnan & vei jalat alta... Pääkallokiitäjä kuulosti ihan jees-kamalta livenä. Suurimmat kiljunnat sai Autiotalo & Tahdon rakastella sinua-zipaleet. Jumalauta, ei oo aikoihin nähty sellasta menoa! Kaikki hyppi, pomppi, tanssi & laulo siellä. En tiiä, kuinka paljo siellä oli ihmisiä, mutta paljon! Viimesenä [?] kuultiin Viva la Torremolinos. Jätkillä oli ne ep:n sisäkannen kuvan vaatteet. Aika hehkeet. Jengi huus ihan kybällä "BAILANDO! STUPIDOS! VIVA LA TORREMOLINOS!" Olihan bändien jäsenilla jotai ihme systeemejä mukana... Tuukalla oli ainaki semmonen ihme hula- hula-vanne.

Laadukasta musiikkia kuultiin jotain 2 tuntia, jonka jälkeen oli jalat & kurkku kipeitä. Mutta oli se sen arvoista. Kannattaa käydä tsekkaamas tää keikka jossain. Rahalle saa vastinetta. Oikeestaan 80mk on tosi vähä tollasesta livemätöstä. Uskomatonta.