12.11.1999 Tampere

(Ilona) Ulkona oli PITKÄ jono. Ei ollu kovin mukavaa. Jengiä oli siis ihan tolkuttomasti. Se siitä.

Ennen keikkaa Tuukka saapui stagelle tekeen jotain. En mä oikein tiiä, miks se siellä oli. Sitte me huudettiin sille, et: "PAITA POIS! PAITA POIS!" Huu... Tuukka nosti paitansa ylös. Mutta me haluttiin nähdä enemmän. Sit se alko aukaseen paidan nappeja & kaikki vislas. Wo-hoooooo! Tuukalla on hyvä kroppa, sanoisinko. Hieno esitys.

Apulanta alotti settinsä joskus 22.00 jälkeen. Meininki oli heti ihan saatanan kova! Kaikki vaan hyppi, kunnes kuolivat. Minäkin. Mulla oli koko ajan huppu päässä & se oli oiva suojautumiskeino... Ihmiset eivät nähneet mua. Pääsin piiloon. Eka biisi oli taas Poistuisitko mun elämästäni. Sit tuli 0010. Että se kansa bailas! Toni kehuki meitä sen muusikkohistorian parhaaks yleisöks. Meno oli paras, mitä on keikoilla tähän mennessä ollu. Oman settinsä Apulanta veti tosi kuulisti. Yleisö oli ihan pistoksissa, sekaisin..!

Tässä välissä Donkkarit soitti. Ei jaksanu kiinnostaa. & molemmat bändit lavalle! Pääkallokiitäjä oli jees. Eipä se sen erikoisempi ollu, ku mitä viimekskään. Hienon hieno. Autiotalo & Tahdon rakastelle sinua sai jengin laulamaan ihan kubällä. Eipä oo uutta. Meininki oli ihan katossa, meinas mennä siitä läpi. Viva la Torremolinos oli aika hehkee. Jätkillä oli ne rantavaatteet päällään. Hirveet. Mutta ne kuulu asiaan. Esitykseen toi hauskuutta ne talous/vessa-paperirullat, joita jätkät heitteli joka puolelle. Samoin uimapatja, uimarengas & muut systeemit.

Tästä keikasta jäi tosi hyvä mieli. Kuvia en ottanu. Riehuin ilman kameraa.

Sipelle kiitos rumpukapuloista. & kaikille kiitos kaikesta. Nähdään taas.