7.11.1999 Oulu

(Pamela) Tämähän on jo hieman vanha juttu mutta tahdon silti vielä muistella Torre-kiertueen Oulun osuutta, koska siitä ei ollut kukaan muu kirjoittanut.

Eli keikka oli vallan mainio. Don Huonot olin jo nähnyt ties kuinka monta kertaa, mutta Apulantaa en jostain syystä koskaan aikaisemmin.

Biisien vaihtelu oli hyvä ja vallaton idea ja myös Tahdon rakastella sinua ja Autiotalo rokkas. Kunto meinas jo pettää keikan loppuvaiheessa mutta silti jalat kantoivat vielä oululaisittain perinteiseen sunnuntai-illan viettoon jameihin ravintola 45 Specialiin. Siellä treffasin kaverini, jotka eivät olleet Torre-spektaakkelia seuraamassa. Siinä vaiheessa iltaa mieheni oli ehtinyt jo naukata muuta- man ylimääräisenkin, joten hän "ahdisteli" järjestelmälli- sesti kaikkia Torre-tyyppejä jotka erehtyivät meidän sekto- rillemme.

Apulannan (laina?)kitaristi Sami(?) esimerkiksi otti estoit- ta vastaan Mikkoni (joka luuli puhuvansa Tuukalle) video- suitsutuksen. Sipe ja Jukkakin olivat näämä vauhdissa, mutta saivat olla suht koht rauhassa. Toisin kuin Kalle, joka oli kokoajan "pikkutyttöjen" piirittämänä. Hän ereh- tyi kulkemaan pöytämme ohi kerran ja joutui heti Mikon käteltäväksi. Kalle:"No enpä tiiä uskallanko nuin karvasen miehen käteen tarttua."