10.4.1999 Riihimäki

(Ilona ) Saavuimme paikalle hyvissä ajoin. Odottelimme Apulantaa lavalle useamman tunnin. Lämmittelybändit oli aika hyviä. Varsinkin Surplus ja Incend oli kovia. Niistä tulee vielä joskus jotain suurta ja kaunista.

En mä jaksanut niitä tunteja odotella, ainakaan ilman juotavaa. Lähdin sitten pois konserttisalista. Ja kun pääsin ovesta ulos, näin suurimman idolini. Bassotaiteilija- Tuukan. Minä rohkaisin mieleni ja menin juttelemaan. Tuukka oli tosi kiva ja jaksoi vaihtaa ajatuksia kanssani tästä maailmanmenosta. Niin ja sainhan mä nimmarin, mut mitä merkitystä jollain nimmarilla on!? Siinä on vaan jonkun nimi, tosi mielenkiintoista. Ennemmin mä juttelen ja haluan siitä hyviä muistoja, ku kattelen himassa sen tyypin nimeä. Kiitos, Tuukka tuosta hetkestä. Se säilyy muistoissani ikuisesti. Sä olet mun suurin idoli. Hyvä jätkä.

Joo ja sitten takaisin hymyillen lavan eteen hengaamaan ja oottamaan Apulantaa lavalle. Kun sitten vartin yleisön rääkkäämisen (kiitos dj:n) jälkeen Apulanta syöksyi Stagelle, niin "wwwwooooosh----bäing--dädädädä..." Tonilla oli kivat housut ja Tuukalla siistit kuulosuojaimet. Soitanto oli oikein hyvänkuuloista. Tarttee katella ja kuunnella tänään, meneekö yhtä hyvin, kun nähään Helsingissä, Hartwall Areenalla. Kattellaan. Siitä sitten myöhemmin...