10.4.1999 Riihimäki

(Maiju ) apulanta esiintyi riihimäen yöjalan,poliisin ja spr:n järjestämässä tilaisuudessa.Olin paikalla satojen 12-15- vuotiaiden kanssa yhtenä niistä noin kymmenestä täysi- ikäisestä.Aikoinani minäkin olin kaverini kanssa mieletön fani..menin siis haistelemaan vanhoja tunnelmia..

kun apulanta ennen uutta vuotta vuonna 95 esiintyi samaisessa paikassa,oli ihmisiä noin 50.Nyt riihimäkeen nähden jengiä oli mielettömästi,noin tuhat.

Väki pakkaantui lavan eteen jo paikallisten bändien aikana,ja tiivistyi edelleen h-hetken koittaessa..tuli siinä vanhalle kehäketulle kuuma..

Apulannan show oli hyvä.Se jokin innostus vuosien takaa oli palannut,ainakin minun silmissäni.Esiintyminen oli energistä ja kaikka painoivat täysillä.Tonin tutut sanan unohdukset toivat mieleeni hyviä hetkiä!Biisit oli kivasti valittu,ja vaikka tunsin nuortuvani pomppiessani noin 5 vuotta,oli fiilis mahtava!

kiitos pojille,nyt heräsi taas se vanha keikkakuume!!!pakko päästä taas joraan!

sipe ei mua muistanu,eikä tuukka,mutta onkos tuo ihme.vielä mä niiden kaa ystävystyn ja tarjoon niille...omenaa vaikka,tai jäätelöt.cu,haleja!