16.4.1999 Jämsä

(Pipsa ) Kun saavuin hesasta Jämsän keikka paikalle, mä olin ihan että "tällänen paikkako tää on?"

Sisällä oli joku disco, ja mä kun en ole näitä disco ihmisiä, niin sekään ei mun kuvaani paikasta parantanu... parkkeerattiin sitten etu-riviin, kun porukka hyppi siellä jonkun e-typen tahtiin.

Lämppäri oli ihan hyvä... varmaan joku paikkakuntalainen "kuuluisuus" , kun porukka näytti osaavan niiten laulujen sanat.

Toisena lämppärinä oli aivan mahtava bändi jostain amerikasta... vai miten se nyt olikaan... ...tyypit vaan siinä lämppärissä matki ihan selvästi tonia ja samia.... ;) Sitten saapui lavalle itse apulanta. Pojat veti hyvin, ja mulla ainakin oli älyttömän siistii. Olihan siellä joukossa paljon myös niitä, jotka kattoivat silmät pyöreinä ja suu auki (paikallaan seisten) että toihan on apulanta (vau!) . Siinä mä vajaan tunnin eturivissä riehuin... että kyllä oli hienoa.

Lopussa porukka ( minä mukaan lukien) rupes nousemaan toistensa selkään, ja siinä kun istu ystävänsä selässä lavan edessä, oli sellanen tunne että kohta mä lennän... onneksi en nyt kuitenkaan lentäny...

Täytyy sanoa että oli upea keikka, ja että matka hesasta kannatti! oli tää ehkä vielä vähän parempi keikka kuin riihimäellä... että näin.