24.4.1999 Köyliö

(Kaisa ) saavuttii linkal lallikselle joskus kaheksan jälkee ja heti mentii sisälle vammasuuttamme ostamaan sitä cd:t!!mut ei se sit tietty siäl viä ollu.

no siin sitte hypittii ulkona eikä jaxettu kattoo niit lämppäreit ku ei kiinnostanu muu ku vaa se apulanta!sit siin jossai vaihees ostettii se cd ja mun kaveri sai viimisen,vaix joutuki maksaa siit satase ku tarjos enemmä ku joku toine! :) siin sit mää yritin selittää jätkäkaveril et haluun kattoo apiksen yksi ku se ei ymmärtäny mittää siit bändist.riitaha siin sitte tuli ja loppujen lopux sit kattoin sen sen kaa...ja kai se tunnelmaa vähä laski,ku tuli siin heilues pari kertaa hakattuu sitä ja se ei ymmärtäny mitää... mut muute oli aiva upeet kattoo sitä.vaix eteen en pystyny menee ku kaikki kaveritki tuli siält pois ku sano et ei siä voi olla.kusiin mis ite olin ni siin ki meinas tukehtuu.

toni oli ihanan näköne turkiksessaa ja tuukka oli aina vaa yht sulonen .sipee ei näkyny siält rumpujen takaa. laulut oli hyvin valittu.ja kaikki tuli laulettuu! kyl siäl sitä väkivaltastki porukkaa oli,vaix täytyy myöntää et tuli siinä itekki vähä jotai tönituu,mut ku otti päähä.

fiilis laski 100% ku veli tuli selittää et se oli kätelly tonii,vaix ei oo mikää apulannan ihailija.ja mun veljen peräs tuli about 4 ei apulanta fanii jokka kaikki oli jottai,saanu nimmarin halannu,tai jotai muut..kyl otti päähä!!

mut muute aiva upee keikka!!