1.5.1999 Rovaniemi

(Gin ) eli apulanta orkesteri tuli sitten viihdyttämään Rovaniemen kansaa 1.5 eli lauantai oli päivä ja ihmiset mitä ilmeisemmin vielä wapputunnelmissa..

tässä vaiheessa varoitan henkilöitä jotka kenties pitävät serpentiiniä vappuna kaulassa tms paikoissa(?)..ottakaa ne pois jos hra solisti on näkyvissä..sillä minun serpentiinit katosivat mitä kummallisemmalla tavalla johonkin, kun toni SAI ne käsiinsä... niitä hän repi,poltti,rypisteli..u name it..

mutta asiaan siis..keikka pidettiin nyt Urheiluopistolla sillä Monde oli ilmeisesti todettu liian pieneksi tälle orkesterille..ryhmää oli ihan kivasti ja joukossa oli sitten hiukan vanhempaa ja nuorempaa sukupolvea..pari ylioppilaslakkia vilahti bogoilun lomassa ja näimpä sellaisen 6 vuotiaan pikkupojan istuvan isänsä vieressä,korviaan pidellen mutta hyvin intensiivinen katse silmissään seuraavan keikkaa..eli monenlaista ihmistä siellä löytyi.

sami ja toni aloittivat illan kivalla räpillä..sukkahousuja ja plastiikkapusseja säästelemättä kundit kipusivat lavalle ja vetivät kunnon räpit oikein amerikan meiningin mukaan..osa ihmisistä eivät edes tajunneet ketä lavalla oli..syynä joko..öö..viinan virtaus päässä tai sitten poikien loistavien asujen vuoksi..mutta osa taas oli menossa heti mukana..

ja kun sitten oli ihan koko kokoonpanon aika nousta lavalle..oli toni sonnistautunut kultabyysiin,kaulassa hemaisevat oranssiset helmet ja samaan stailiin kuuluvat arskat..näytti toni tecknokunkulta..ja illan söpöin sellanen hän olikin..(heh..)setti sisälsi uudelta levyltä paljon,sekä tietysti pakolliset vanhat kunnon hitit jotka saavat jengin aina bokoilemaan rajusti..

mutta kiitosh pojille jotka jaksoivat tänne pohjoseenkin asti raahautua..ja toni oli kiva tavata pitkästä aikaa ja oli ilo tutustua sami sinuun..jatkakaahan samaan malliin.. ja ..ja..pysykää hengissä..