25.7.1999 Ylöjärvi

(Ilona ) Mä olin joo siellä Räikkärockissa kattomassa Apulantaa. Viimeks nähtiin 12.6 & ikävä olikin jo melkoinen... Ilma oli ihan kiva, aurinko näyttäyty. Maa oli jokseenki mutanen, mut ei se tahtia hidastanu!

Eka siellä oli jotai Nylon Beatia & 3somee. Oli ne ihan oolrait, mut en mä oikein digannu. Apulanta soitti 20.30 & ne veti aika monta biisiä. Semmoset 20 tai en mä oikein muista. En mä niitä laskenu. Sami soitti ilman paitaa aurinkolasit päässä, & se oli jotenkin huvittavaa. Tuukalla oli ne uudet kuulosuojaimetkin. Sipeä mä en nähny kunnolla. Toni laulo pariin kertaan väärin. Mutta se on jo perinne & jos Toni ei laula kertaakaan väärin, ni se on jo epänormaalia. & siinä tulee se tuttu keikkafiiliski.

Parasta koko keikassa oli varmaan se, kun Mandy tuli lavalle vetämään sen 'VAROA RÄKÄ'- kohdan Silmämunasta. Laulohan se sit muutaki siinä biisissä & se oli hienoa. Keikan jälkeen, kun törmättiin, sanoinkin Mandylle, että: "You were so cool..!" Vastaukseksi sain: "Kiitos kiitos thank you so much" Keikan jälkeen tuli juteltua Mandyn kaa. & sit halittua Sipee & Tonia. Tuukkaa mä en sit enää nähny. Mut näinhän mä sen ennen keikkaa & halasin sitäki. Samia ei saanu halata. Mä kysyin siltä. Se oli keikan jälkeen mun mielestä vähä juonu. Tai se oli sellanen outo. Puheki oli vähä semmosta... En mä tiedä. Mut jos se oli jurrissa, ni se oli erittäin tyhmästi tehty. Juoda nyt keikalla. Vittu.

Mun keikkafiilistä laski vaan, se ku filmi valottu. Se vitutti ihan tolkuttomasti. Mut oikeestaan ne muistot siellä sydämessä on tärkeimpiä. Mulle jäi tosi hyvä mieli & kivoja muistoja siitä keikasta.

Kiitos.