25.7.1999 Ylöjärvi

(Sanski ja Krisse) Kun kello oli jotain 13.00 me tultiin Räikälle... Tottakai kattoon Apulantaa! Muut meni sitten siinä sivussa. Kun NylonBeat esiintyi me (me + meijän 2 frendii) venattiin että Apiksen jätkät saapuis paikalle. Sitten ne tuli ja me päästiin backstagelle moikkaan Tonia, Sipee ja Tuukkaa. Saatiin kaikilta nimmarit ja halattiinkiin niitä. SE OLI HIENOO...!!!

Paljon terkkuja Tonille, Tuukalle ja Sipelle, Jos muistatte meijät ja muutenkin!!! Sitten häipättiin backstagelta pois ryysiin lavan eteen.

SE OLI TUSKAA...!!!

Mutta siitä selvittiin... Kun vihdoin Apis tuli lavalle fiilis kohos korkeelle ja meininki oli mahtavaa, vaikka Toni toivottikin kaikki tervetulleex Kyröskosken musiikkijuhlille! Siinä me sitten hypittiin ja huudettiin niin paljo kun lähti...! Menoo ei haitannu vaikka Toni välillä laulo väärinkin, mutta kaikki laulaa joskus väärin ja Toni on ehdottomasti paras laulaja. fiilis oli mahtava koko keikan ajan. Oli tosi nastaa kun Mandykin tuli lavalle!!! SIPE, sulla oli/on tosi COOL auto ja kengät!!!!!! Teillä oli mahtava keikka ja se ei unohdu! JATKAKAA SAMAAN MALLIIN!