25.8.1999 Helsinki

(se sama vanha kusipää) Tullessani paikalle jotain vaille 16.00 paikalla on jonkin verran porukkaa. Rentoudun lukemaan Neumannin elämänkertaa aitaa vasten...kolmatta kertaa...peräkkäin. Enivei, aika tikittää menemään ja lopulta lähden kiertelemään ja katselemaan et mis se E-katsomo mihin sain lipun ku vasta maanantaina päätin et vittusaatana mähän nukun puus ja meen sinne.Ei kyllä paljon tullu siin puus nukuttua ku oli lumoava täysikuu... NI-IIN...Tuukka oli autollansa ja meinasin otta kuvan, mut en mä viittiny/uskaltanu (on se NIIN pelottava tuo Tuuge) pyytää lupaa ja musta tuntuu aiak oudolta/törkeältä mennä ilman lupaa ennen keikkaa napsimaan kuvia. Se nyt olisi ollut ainut mahdollisuus saada sieltä mitään kuvaa Apiksesta. Rasmuksen Paulikin näytti backstagel(tai mix sitä ny kutsuis) olevan...tai sit silmät teki silmän- kääntötemppuja.Ja Nylkyt.... No päästiin sitten siitä joskus sisällekin päin ja saatiin varsin mielenkiintoisen hurmaava Chiquita-banaani(kaveril kans...reilu meininki!=0) Kovin ystävällinen paikannäyttäjä/ järkkäri oli siel E-katsomos...ja hauska!!!! Ei pakolla ihan kauheen ammattitaitone, mut ihan huba hyyppä.

Keikan paras hetki oli se lutunen orava joka pomppi penkkien lomasta ihan mun vierestä...

Katsomo ja kenttä olivat ihan omat maailmansa. Katomosta sai lähinnä hymyillen seurata kentäl olevien hubailua... Porukat kateellisina valitti et kyl sinne ois viel enemmä mahtunu porukkaa. No olis mahtunu, mut ei ne ois mitään sielt takaa nähny! Joidenkin artistien ja Norreksen juonnon jälkeen alvalle on ilmestynyt Apulanta.Joillakin oli melkeisen komea Apulanta- öö...kyltti.

On se muuten aika naurettavaa et siel on jotian 6 bändii jota jotkut haluu ehkä kuunnellakin, ja sit aikaa kuluttamas jotain 20 hyyppää, jotka yrittää saada markkinoitua tuotan- toaan. Money talks&bullshit walks. So...Ekan kuullaan joku uus biisi (?)Käännä se pois... tai sit mun korvat huijas mua. Tämän jälkeen 010. Helevetin nopeesti ohi.

Tuukal jonkinlainen punanen takki,Samil vaaleensininen haalari, Sipel sairaanhoitajan tapainen asuste(vai..?!!Mä en tiedä mitään.), Tonil valkoen paita jos ympyrän muotone kuva...ja silleen. Tuukal meni taas pää sinne nilkkoihin asti aina soittessa. Tän päätteex järkkärit taistelevat lannoitteet ulos stadiakalta. Performanssiteatteria, tyylikkäitä kaatuiluja ja taistelua.Fear&loathing from Heinola. Show on ohi. kansa ei ole tyytyväinen. Itsestäni en ole niin varma.Try to except the place where you belong. Yrittävät turhaan huutaa lavalle uudelleen...let it be. Kaikki haluu mult jotain, kenelläkään ei oo mulle mitään.