8.8.1999 Vantaa

(Ilona ) Ennen keikkaa oli hieno muotishow, esiintyjinä mm. Toni, Sipe, Mandy, Jimi Pääkallo, Mikaela Metso. Se oli cool.

Näin Apulannan nyt vasta neljättä kertaa livenä, mutta kai sitä voi sanoa, että paska keikka. Tai no. Toni, Sipe, Tuukka & Sami soitti hienosti. Mut se yks äijä ei osannu laulaa. Se laulo ihan väärin. Mä en tiedä, kuka se oli, mutta toivon todella, ettei se jää Apulanta-bändiin. Samiinkin piti tottua & se vei aikansa. Nyt me fanit ollaan varmaan kaikki hyväksytty Sami joukkoon, mut ei enää mitään ylimääräsiä ihmisiä soittamaan! Mandy kyl on ok. Se on tosi hyvä oikeestaan, et se on mukana kattomassa meininkiä & vetämässä Silmämuna-biisin.

Joku vitun urpo heitti Tuukkaa kaljapullolla. ONNEKS Tuukka väisti. Tai mä en ihan tarkkaan nähny, tarttiko sen edes väistää. Mutta onneks ei osunu. Yleisöstä lenteli lavalle vaikka mitä. Ainakin pulloja. Jengi oli ihan kännissä & ihan tahallaan ne siellä yritti kaataa muita. Se laski fiilistä jonkun verran. Sit joku toinen urpo hyppäs mun ystäväni päälle & siinähän sattu. Kaverini itki ekat 5 biisiä kipuaan & pelästystään. Mä en enää halunnu lähtee pogoomaan eteen. Pidin ennemmin huolta kaveristani. Turvamiehet edessä roudas porukkaa pois ihan tolkuttomasti. Eräältä tytöltä aukes käsivarsi, siitä tuli verta & se varmasti teki kipeää.

Ekat 2 biisiä mä olin aika edessä, mut sit oli pakko päästä pois. Loppukeikan mä kattelin menoa vähä siitä sivusta. Ihan kivaa siellä oli. Mut kaikki loukkaantumiset, känniset kusipäät & vastaavat sai mut huonolle tuulelle. Ainoa, mikä oli hienoa, niin Apulannan soitto/Tonin laulutaito. Sitä jaksaa aina kuunella.

Jimi Pääkallo hengas siinä mun lähellä. En sit tiiä, kai seki diggaa ainaki vähä Apista. On se hienoa, miten monet ihmiset tykkää kuunnella Apulantaa.

Ei mikään hyvä keikka. Mutta kiitos silti.