25.2.2000 Turku

(se sama vanha kusipää (Osa 5)) Tuukal ei ollu kuulokkeita sitten. Tosin esityksen alku puolella apinamiehellä oli päässään joku rättiturbaani. Tuli mieleen Kien sideharso Torrella. Sitten hällä oli tuo punainen haalari, joka lienee osalle tuttu, aina yhtä hemaisevilla heijastinnauhoilla varustettuna. Tosin siitä yläosa valahti encorelle saavuttaessa(valitettavasti..?!) alta paljastui 666 sadist, a.d.I.d.a.s.-tyylinen paita. Hemmetti oikeesti, mistä se noita hommaa... Tonilla olipi renkaat korvis&huules, "teräs"helmet kaulassaan. Minun huomioni kiinnitti ranteessa orvosti asustanut ystävänrengas, sellane solmujutska mitä en oo koskaan osannu opetuksesta huolimatta tehdä.=0) Ne on lutusia ne. Päällään tällä oli mielestäni varsin tissiposkimainen paita, sellane hopeinen "joka tuo esille hänen merimieshartiansa" & keltaset sketapökät. Sisälle saapuessaankin vaaleissa trendipelle asusteissa mies toi mieleen lähinnä JS16:sta. Sipillä oli farkut ja sillee, you know. YEAW WOAW -- tuskin jollain vaatekappaleilla sinänsä on suurtakaan merkitystä nyt tässä hommassa. Bassoa koristi Slipknot-tarra, ja tyyli oli samantapainen. Tuukan rujon väkivaltaiseen soitto/pogoamiseen oli tullut mukaan raju potku-poljenta&pyörimisefekti. On se kyllä aika peto lavalla.WAA...oikea Leatherface,meinaan. Jossain välissä, oisko ollu Paha asia, töllöist tuli jotai Jackie Chan-pätkää, ainaki Young Dragonia&muuta hupaisaa törkyä.Oisivat laittaneet Leetä...

Polvi meni iteasias paskax ku siinä eturivis en voinu olla pogoamatta ja pompin,hypin jne. Joku sitten tökkäs mua sillee hauskasti ja polvi osus viel naurettavammi siihe lavan reunaa & lähti palane ihoo&jotai kudosta irti. Oli paras osuus keikasta kyllä se biisi, mikä sitten olikin (en varmuudella muista). Kyllä jytisi!!! Veri tuntui valuvan mukavasti pitkin housun lahjetta. *jee jee* Ei valittamista. Kaikella on hintansa. Se vaan, ettei sillä mitään tavoita että edessä olevia hakkaa. Tai ehkä hetken onnen illuusion. Jos se jotain auttaa niin minua saa sitten vapaasti tulla löydä turpaan. Ja turha mun on arvostella, kyllä mäkin varmaa pyrkisin takaa aika lujalla eteen. Sitten Ögan aikana töllöis pyöri AL-logo, jota on tavallisemmin heijastettu niihi valkosiin taustapahveihi. No niihin taustapahveihin heijastettiin nyt joitain värikkäitä kuvioita, jotka toi lähinnä mieleen halvan siiderihumppateknohelvettiteini-meiningin. *jee jee* Instrumenttiloissa oli muute sairaan hyvän näköstä bofferiteippiä, sellasta vihreensinistä. Miks' sitä sitten porukat kutsuukin...

Jokaisesssa Tonin spiikissä, joista ei juuri saanut selvää mikin alhaisen äänitason takia, naljailtiin Turkua, turkulaisia joko/tai/ja sitä kaikkein pyhintä -TEPSIÄ. Enhän minä mikään turrkulainen ole, enkä silleen ota nokkiini. Okay, pari kertaa ois ollu ihan jees sillee väliheittona, mut kun äijä ei muuta selitä. Haukkuu vaa koko ajan ja kettuilee. Se vaikutti tuntevan jotenki sillee "kettu nää ei tajuu eikä välitä yhtää mistään mitä mäki oikeesti näillä verellä kirjoitetuilla sävelmillä tarkoitan, enkä minä tule tänne kenenkään marionetiksi miellyttämään". Mutta tämähän on vain minun näkemykseni asiasta. Ei mitään kiitosta yleisölle tai mahtavaa olla täällä tänään. Tyly meininki. AL vaikutti Marzia lukuunottamatta varsin väsyneeltä&turhautuneelta. Sitä se kiertue-elämä teettää. *sigh* Vaikka nythän niitä gegejä on vain viikonloppuisin.

Otin siinä sitten epätoivoisesti joitain kuvia ja tulihan tuolta pari "ihan jees" Tonin kuvaa...(&ameeban=0) Minua hämmentää miten nykyään tulee vietettyä keikasta jatkuvasti lisääntyvä määrä silmät kiinni sekä se miten ne eivät enää sykähdytä parhaimmillaankaan puoliksikaan niin paljon kuin silloin joskus.

Gege oli (kuitenkin)varsin nautittava, ***½(AL-asteikolla). Huomasin vuotavan polveni kanssa nilkutettua mihin Plastik-kuvat olivat menneet. Siinä ovien läheisyydessä oli sitten tuo aina niin hemaiseva rastapää&fanshoppi. Pieni kauhupuoti tarjosi meille silloin uutuutena Luomakunnan cd-single (äääööö...vai olisiko tuo ollut mahdollisesti jopa ep), Toni&revolver-julkkaa sekä Plastik-paitaa,sisältäen erikseen kolmikon jäsenistä otetut tutut valkopunakuvat (tuo mieleeni U.S.A.:ssa otettavat pidätyskuvat--edestä&sivulta). Wirtasen omaama teksti oli Plastik revolution, Santapukin vastaava Plastik Care (mikä Marzil oli keikal pääl) &Temosella Viva La Plastik, jonka minä investoin. Maanantaita emme kuulleet vaikka sitä huusimme ja toivoimme...se on kuitenkin mennyt minulla jo melkein Piiskaa yli. Aivan kuin joku tajuaisi täysin erään hetken tunnelman, mutta onhan se kovin itsekästä ajatella että lord hedon olisi kirjoitushetkellä ollut samanlaisessa tilanteessa&että sinä ymmärtäisit sen. Aivitunvan sama. Sitten narikalle, gegedösäst kuva (joka ei onnistunu)& Maanantain hoilotuksen lomassa yrittää sulattaa suht'koht' kuivaan kurkkuun jäätynyttä passionhedelmämehua. Näitä hetkiä varten minä tiedän eläväni.

Kiitos. (That's all folks!))