1.4.2000 Helsinki

(Henkka) Eka kerta ku kävin nosturissa. Tulin paikalle jälkeen kaheksan luin että apis alottaa vasta 24.

Siinähän veti eka uusi suuruus nimeltä "takiainen" se oli ihan kauhee mä en saanu sanoista mitään selvää. Ne veti 40minsaa ensin Marzi tuli säätää kitaraa ja veti siinä pientä sooloo. Sitten vähän 24 jälkeen hirmuisen savun keskeltä tuli apulanta ja räjäytti koko nosturin vetämällä "Tervetuloa" biisin. Sit Toni sano et"joku on saattanut kuulla tän seuraavan biisin" se oli Käännä se pois. Tunnelma oli huippuu koko keikan ajan ja jengi pogoili. Ennen encoreeta oli tullut biisit Tervetuloa, Käännä se pois, Teit meistä kauniin, Odotus, Silti onnellinen, Hallaa, Paha, paha asia, Ei yhtään todistajaa, Mato, 0010, Terä, Tex mex cowboy ja Silmämuna. Kaikkihan ties et ei se siihen päättynyt.

Kaikki huus silmämunan jälkeen "We want more, we want more, we want more" ja Sitten Apis tuli ja veti encore1 Mitä vaan, Noidanmetsästäjä ja Anna mulle piiskaa, joka keskeytettiin ennen loppua Tonin sanoihin "Täytän vuosia ensi viikolla ja toivoisin teidän antaman hieman verta, hikeä ja kyyneleitä. Ja jengihän rähähti ja huus kovaa koko Piiskaa -biisin lopun.

Apis lähti mut yleisö ei luovuttanut ja niin encore2 oli "Mitä kuuluu" kun se loppu apis veti alun biisistä "smoke on the water" ja lopetti yleisön railakkiin suosionosoituksiin.

Olen nähnyt Apulannan 6kertaa ja täytyy sanoo et tää oli ehkä paras keikka mitä olen nähnyt. Toni oli täynnä itseluottamusta, Marzi heitti omaa sooloo koko keikan ja se sopi siihen aika hyvin, Tuukalla oli tapansa mukaan taas kova lavaenergia päällä, Sipe veti kovaa ja kyl huomas et APULANTAkin oli tyytyväinen keikkaansa niin kuin katsojatkin.