12.7.2000 Tampere

(Mimmu) Mentiin mun kahden kaverin kanssa jo neljän aikoihin Pakkahuoneen ovien eteen istuun, kun toiselle tuli kauhee paniikki päästä ensimmäiseks!! Se oltiin päätetty että eturiviin on päästävä!! No, siähän se 5-tuntinen suju mukavasti auringonpaisteessa, kun sinne tuli pari muutakin tyyppiä. Juotiin ihan hulluna vettä, jonka ansiosta sitten juostiin koko ajan Tullintorilla...

Kuuden-seittemän aikaan piti nousta seisoskeleen jonoon, kun porukkaa alko vaan tuleen lisää. Samalla mukaan liitty neljäskin kaveri. Sitten seisoskeltiin pari tuntia koko ajan kelloo vilkuillen ja jonon pituutta arvioiden. Vihdoinkin! kello näytti yheksää, ja pikkasta yli ovet aukes. Sovittiin, että kax meistä vie kamat ja kax juoksee eturiviin paikkoja varaan. Päästiin eturiviin ensimmäisten joukossa, Tonin ja Tuukan väliin. Kun Janitors paincooler (ko?) alotti, me oltiin tyrmistyneitä!! Laulaja näytti ihan Michael Monroen kopiolta!! ja muutenki se musa oli ihan tyrmistyttävää! Pidettiin sormia korvissa, ja järkkäri naureskeli ja nyökytteli meille(se tumma)!!

Janitorsin lopetettua alko tuntuun selvää painetta takaa, kun Tyrävyö alko roudaan kamojaan. Tyrävyön alotettua paine oli ihan hillitön! Meidän oli pakko nousta aidalle seisoon (vaikka järkkäri-setä sano ettei sais nousta!), mut kai järkät tajus sen paineen ja anto meidän olla siinä. muutama yritti kans tunkee siihen aidalle, mut ei me päästetty, tönittiin takasi! Kaveri oli onnesta soikeena, kun se sai Krisun huivin!! Kyllä mäki vähä pogoilin sinä aidalla, mutta säästelin Apulantaa varten.

tyrävyön lopetettua paine hellitti takaa, ja voitiin keskustella järkkärin kans henkeviä. Hahaa! Sillä ei ollu korvatulppia!! Se anto meille vettä, vaikkei me aina edes pyydetty!! Taaksepäin me se aina laitettiinki. Apulannan alottaessa mulle tuli ihan ihme fiilis! No, se tulee kyllä aina apiksen keikoilla! Tuukka varmaan tunnisti mun kaverit, kun ne oli ollu Aitoossaki Tuukan edessä!! komeen värinen letti Temosella kyllä oli! Onko vihree seuraava väri? Koko keikan ajan pyrittiin pogoon niin paljon ku vaan pysty!! puoliks me siä aidan toisella puolen roikuttiin! Järkkä piti aina korvistaan, ku alettiin kiljuun, hähhäh, olis ottanu korvatulpat!! Järkkä vaivaantu Tex-mexin aikana, kun Wallu tuli sen yläpuolelle hyppiin ja heilutteleen kalleuksiaan!! Nää alastomat miehet oli kyllä aika yllättävä veto!! Kuten Jouluyö, Juhlayökin!!! "Mää en välitä vittuakaan osaako muut soittaa..." Vähä mä nauroin Tonin juonnolle, varsinki ku tajus, että se hoilaa joululaulua!!

tuukan koreografia oli aikalailla samaa koko keikan (se ihme homma, missä hakkas käsiään kylkiin ku kana), mut se oli hauskan näköstä!! Simo oli kyllä hyvä rummuissa! Mitä mä oon rumpaleita kuullu, ni kyllä Simo vie voiton!! Sami vitsi oli kyllä ihme, mä en kyllä saanu siitä puoliakaan selvää, mut silti...Mutta mihkä on apulanta menossa? ensiks sami strippaa ja sitten lavalla juoksentelee kax alastonta äijää??!! Sitä mä ihmettelin kans, että nyt ei tullu yhtään Kauko Salossa-juttua. Mutta ei se mitään keikka oli huippu, ja mulla oli Erittäin mukavaa siellä!! mutta se Simon prätkä!! Taivas se oli upee!! Kyllä mullaki viä joskus on semmonen, pikkasen kovemmalla äänellä vaan... Mutta kiitos Apulannalle, tää oli kiva tapahtuma ennen ku koult alkaa!!