7.7.2000 Joutsa

(silti onnellinen) Joo...hyvään aikaan saavuin jyväskylästä Joutsaan... katselin hiukan ympärilleni, ihmettelin, voiko tämä olla se paikka missä apulannan pitäsi soittaa. no eihän se ollutkaan. seikkailin jossain tivolin lähistöllä täysin tietämättömänä talomuseon olin paikasta. jotenkin sitten vaelsin pitkähköä tietä eteenpäin ja sitten törmäsin kylttiin joka valaisi toivoa mieleeni: Joutorock 2000. no alueelle ei veilä päässyt. istuskelin kivellä ja katselin hiukan ihmisiä. ei-missään ei näkynyt ketään tuttua. jotain ihme jengejä. ja muutenkin aika ihme porukkaa. yksikin jätkä hyppäsi syliini valmiina suutelemaan. no jaa. tämä taas liittyi hirveästi Apulantaan.

siinä tunnin sitten odottelin pellon pientareella ja kuuntelin kun Apis harjoitteli. polttelin Hallaa-biisin tahdissa (miten voi polttaa musan tahdissa?). Alue avattiin sitten siinä puoli yhdeksän. Hitaasti kävelin kohti lavaa. Ajattelin "voiko tämä olla mahdollista...",lavan edusta "hohti" tyhjyyttään, porukka istuskelee kauempana penkeillä ja minä sitten laahustin ihan eteen. lavan edustalla oli sitten loppujen lopuksi sellainen kymmenen ihmisen rivistö odottamassa Apulantaa. suoraan sanoen monta kertaa kyllä kävi mielessä, että "voi vittu, mitä helvettiä mä täällä edes teen???". fiilis oli TODELLA alhaalla...vitutus suuri. kun Apulanta sitten aloitti, n. 20min. myöhässä (johtuen väestön paljoudesta!!??), raahautui lavan edustalle onneksi jonkin verran lisää ihmismassaa...mutta fiilis oli hyvästä apisyleisöstä kauakana..

pojat saapuivat lavalle, Tonilla kiva pinkki paita, Tuukalla asialliset housut ja normaali kaulus t-paita, sipillä tavanomaiset..musta t-paita&lyhyet mitkäbokserityylisethousutovatkaan... Yleisö oli aika lailla "aivan perseestä" (anteeksi nyt vaan..)..varsinkaan eturivissä olin suunnilleen ainut bogoilija...niin no eihän sitä ole pakko bogota...ehkä jotkut saavuttavat hyvän fiiliksen tsiikailessaan kiilto silmissään Tuukan naamaa... En tiedä sitten vituttiko Tonia...mutta minua itseäni vitutti aika lailla..mutta toisaalta juuri se minunkin osallani paransi fiilistä (kun vitutti niin paljon että varsinkin "silti onnellinen"-biisin aikana bogosin täysiä.) Biisit oli jees, paikka oli osittain ihan jees,sade oikeastaan oli ihan jees, mutta...