6.8.2000 Ankkarock

(Susanna) Hmmham.. Meininki Ankkarockissa oli lattea ennen kuin Apulanta astui lavalle.. Kavereitten kanssa oltiin sovittu et lähetään reilusti ennen Apulannan keikkaa et päästään varmasti eturiviin. Noh, siinäpä sitten kaverit lähti vessajonoon ja sielläpä sitten menikin niillä yli ½ tuntia ja Apulanta oli jo hyvää vauhtia soittanut kun vihdoin ja viimein päästiin liikkeelle kohti lavaa..

Yritettiin kovasti mainostaa Mundus Absurdusta ja Terppaa, mutta kukaan ei ilmeisesti huomannut, paisti yleisöstä saatiin tietysti outoja katseita... Tuukka kyllä kerran jäi tuijottamaan sinne meihin päin, ja epäiltiin että se olis vaikka saattanutkin nähdä Mundus Absurduksen, mutta tiedä häntä, ehkä se tuijotti sitten ihan jonnekin muualle...

Keikka oli hyvä ja valokuvia otin, mutta enpähän niitäkään kovin läheltä saanut, että ei ne oikein sitten onnistunut. Tuukka heilu lavalla veret niskoillaan, ja Toni näytti keikan loputtua perseensä.

Siitäkin sain kuvan, mutta kuva heilahtaa juuri ikävästi, ehkä olin vähän liian innokas kuvaa ottaessa.. Sipeä en nähny oikeastaan yhtään muuta kun välillä suuresta monitorista.. ja savua oli paikalla paljon.. Marzikin oli raahautunut paikalle ja häntä oli oikein mukava nähdä.

Keikan aikana oli hyvä fiilis, mutta sitten kun Apulanta poistui lavalta niin tunnelma meni siinä.. heitin kyllä keikan jälkeen paperilapun missä luki TERPPA ja sitten vielä jotain muuta, mutta se ei lentänyt kuin joidenkin lavan edessä olevien korokkeiden tai kaiuttimien päälle, että ei Apulanta sitten sitä Terpahdusta varmaan ikinä saanut, eikä ne kyllä muutenkaan olisi sitä varmaan saaneet...mene ja tiedä..

Pois lähdettiin kuitenkin (kaikesta huolimatta) jo Kentin soittaessa välttääksemme suurimman ruuhkan ja mitä ilmeisimmin Marzi käveli meidän edellä asemalle.. Kiihdytti kuitenkin liian lujaa ja ei sitten jaksanut pysyä perässä, tai emmehän me edes ole varmoja oliko se Marzi, koska voihan Marzi kakkosia olla olemassa, voihan?