1.11.2001 Jyväskylä

(ilona?) mä olin mun kahen kaverin ja meidän pikkusiskojen kaa keikalla.tultiin n.19.00 aikoihin ja oli ihan v***n kylmä. oltiin siel jonkun aikaa ja mentiin sisälle... kuultiin kun toni,sipe,tuukka ja sami harjotteli siellä. meijät ajettiin ulos joskus 20.00 aikoihin. mun kaveri ja sen sisko tuli.ootettiin yheksään että päästiin sisään.

keikka:

oltiin ihan tangossa kiinni ja mun kaveri osti mulle apis paidan. lehtivihreet tuli lavalle ja ne oli ihan syvältä! joskus 00.00 aikoihin apulanta asteli lavalle. kaikki kilju ja mua ja mun kaveria kuvattiin videokameralla. apis laulo ahdistaa,10 ylöspäin,poistuisitko mun elämästäni,liikaa,mitä vaan,odotus,viivakoodit,kadut, hallaa,mato,anna mulle piiskaa,ilonan jne. itkin ilonan aikana aika lailla.keikka oli täydellinen!

halasin tonia 4 kertaa,sipee 2 kertaa ja tuukkaa 2 kertaa. sain niiltä nimmarit mahaan ja paperille.ja tietenkin kirjaan! toni kanto mun siskoo sen olkapäällä ja silitteli sen päätä.toni myös pussas mun kaveria käteen. saatiin sipeltä purkkaa ja isot halit! ne lähti taxilla baarin kautta hotelliin.

SITÄ KEIKKAA EN UNOHA KOSKAAN!!