1.11.2001 Jyväskylä

(syitä ja seurauksia) Jyväskylän Lutakon keikka 1.11 oli ehkä yksi parhaimmista, jolla olen ollut. Vihdoinkin odottamamme juhlakiertue starttaisi... Toivonkin että pojat soittaisivat niin usein kuin mahdollista Lutakossa. Frendini kanssa mentiin oven eteen odotteleen jo neljän jälkeen! vaikka ovet avattaisiin vasta 21.00....Ketään muita ei vielä silloin edes ollut tullut. No mut onneks meillä oli onni matkassa ja päästiin sisälle jo silloin:) Mentiin yhteen pöytään istuskelemaan ja seuraamaan ihmisten touhuja ja AL:n treenejä.Oli niin uskomattoman ihanaa...

Illan aikana ensimmäisenä nähtiin Parta-Sami,joka tuli antamaan nimmareita,joita myös vietiin kavereillekkin. Sitten tuli Sipe jonka kanssa illan aikana juteltiin kaikkea..:) kiitos Sipe..(jos nyt luet tämän ja tunnistat mut,kiitos nimmarista jonka laitoit siihen mun valokuvaan,muistat kyllä missä olin sen ottanut susta syyslomalla) Ja kiitos muutenkin kaikesta Sipelle,kiitos että oot olemassa.Frendini antoi Sipelle ostamamme pehmolelun:sininen tähti-pehmolelu jolla iloiset kasvot ja Sipe tykkäs siit tosi paljon. Kysyttiin Sipeltä koska Tuukka tulee,ja Sipe sano et se tulee just ennen keikkaa..Keikan jälkeen annoin Tuukallekkin söpön pehmolelun:keltainen kuu jolla oli iloiset kasvot:) Tuukka näytti pitävän siitä:) Seuraavaksi tulikin Toni.Moikkas ohimennen mutta myöhemmin uskalsi tulla juttelemaan meille:) Halaessani Tonia mun mahassa lenteli varmaan miljoona perhosta...Onneksi Toni ei ollut unohtanut mua ja kiitos Tonille siitä kun oot niin ihana... täytyy vaan ihmetellä miten sä pystyt ollakkaan niin mahtava ihminen...Annettiin tietenkin Tonillekkin pehmolelu,samanlainen kuin Sipelle annettu,mutta vaan punainen jossa myös hymyilevät kasvot:) Toni kysyi myös että onks tää todella mulle? no kyllähän se oli ja Toni oli todella suloinen kulkiessaan ympäri Lutakkoa meidän tähti-pehmo kainalossaan... Toni piti kovasti myös niittivyöstä joka annettiin frendin kanssa sille.Pyydettiin että jos se laittas sen vyön illan keikalle..ja kyllähän se laittokin!Keikan alussa eturivis huudettiin onnesta soikeana kun huomattiin että Tonilla oli todella se vyö.. tyyliin "Tonilla on meidän antama vyö!jea!" Keikka oli todella hyvä,niinkuin sanoinki: yksi parhaimmista.Soittivathan jätkät niin eri biisejä mitä kesän keikoilla esimerkiksi oltiin soitettu.

Mä haluun kiittää frendejäni jotka tekivät illastani entistä ihanamman,tunnistatte kyllä itsenne tästä:) Keikoil taas nähään! Ja Janicalle SUBER RAKKAAT TERKUT! ollaan frendei 4-ever!