16.11.2001 Vaasa

(ALGILTSI&RIINA) Ennen:
Tulin vaasaan rakkaan ystini luo jo iltapäivällä..Vähä hubaa mun ysti asu iha likeellä Amarilloo joten ei meill kauheen lyhykäinen matka sinne ollukkan..Kauan ei ees pihalla täriseen jouduttukaan kun nähtiin Apislaisten dösän tulevan..Juostiin heti vastaan ja meinattii jäädä dösän alle ku Hemi keksi ruveta peruuttaan:(mentiin jutteleen sille ylimukavalle roudarille ja ehtihän se jutella meidän kanssa jonkun aikaa:)sain otettuu pari valokuvaa Hemistä siin pihalla..Hemillä oli upee takki!!! Kohta nähtiin Sipeki ja menin minä tietenkin sillekki jutteleen..Ollaan Sipen kanssa jo ihan kavereita kun ollaa nähty nii monella keikalla:)Sipe muistaa mut erittäin hyvin ja kyll meill siin Amarillon pihallaki luisti juttu ihan mukavasti..Päästiin sitten sisälle melko pian Sipen perässä tietenkin..Järkkäriukko narikalla oli vähä kusipää,ku käski kaivaa henkkarit esiin,epäili mokoma meidän täysi- ikäisyyttä:(mutta ku näki meidän paperit nii päästi meidät heti sisälle ja toivotti jopa hauskaa iltaa..Oli muuten aika söpön näkönenkin vielä:)ainaki mun kamun mielest..Mulle ny kukaan muu ei oo söpö kuin vaan Toni:) Sisällä sitte istuttiin pöydäs jonkun aikaa..Sipe kävi juttelemassa yhtenään meidän kanssa kun sen mielest oli tyhmää ku me jouduttii istuskeleen siellä ilman järkevää puheseuraa:(...Saatiin Sipelt osanotot siihe ku meidän odotus oli niin kurjan pitkä..Harmitteli se sitäki ku keikka oli K-18 ja sen takii meidän kaks ystii ei päässy sisälle..Se olis nii halunnu nähdä ne..Tonin kaa juttelin kauheen paljon ja ToniKulta oli yhtä ihana kuin aina ennenkin..TONI:VÄHÄ MULL ON IKÄVÄ SUA!!NÄHDÄÄ TURUSSA TAAS!! JA ANTEEKS KU EN PÄÄSE PAKKAHUONEELLE,OISIN KYLL HALUNNU:( halattii Tonin kaa aika paljon ja pussailtiinki jonkun verran..Mutta muusta tietääki sitte vaa mun ykkösysti Alavuudelta:)toivottavasti tunnistat itsesi!!

Keikalla:
Mentiin sitte hyvis ajoin ennen keikkaa siihe lavan eteen istuskelemaan..Oltiin aateltu pitää ne paikat koko ajan ja saatiinki pitää!!kiitti kaikille ihanille ihmisille jotka ei yrittänykkää viedä meidän paikkoja..Tonilla oli mun ystin ostama niittivyö jälleen kerran ja mä oon siit ilonen..Kiitos Toni ku pidit sitä vyötä,sä oot niin kultanen..Keikan ajan riehuttii ihan kybällä ja happi meinas loppuu välillä joten oli pakko lopettaa pomppiminen jotta henki kulkis koko keikan ajan..Eturivis olo oli kuin ois saunassa vaatteet päällä,mutta silti mulla ja mun kamulla oli ihanaa...Keikka oli jälleen yks parhaimmista mut ei tääkään voita Aitoon keikkaa kesällä,se keikka on number one aina!!..Kaikki biisit osattii laulaa mukana ts.se meidän laulaminen oli lähinnä huutamista!!!

Jälkeen:
Oli kuuma,janotti sairaasti ja jalat ei totellu ollenkaan mutta mun oli pakko nähdä Toni vielä keikan jälkeenkin.. sain ottaa noin puoli tuntia ennen kuin herra suvaitsi tulla mun luo,mut siin se sit viipyikin todella pitkään:) kamu oli ihan onnessaan kun Toni halas sitä..no eipä silti halasihan Toni minuakin:)kiitti sille ihanaiselle taas.. tapahtuha siin illan mittaa paljon muutaki mut sitäpä ei kaikille kerrota..Tuukan kanssaki juttelin hirveen kauheen paljon:) Nyt ois sitte kiitosten aika: Eli:KIITOS TONILLE,SIPELLE,TUUKALLE JA PARRALLE,OLITTE TAAS LOISTAVAN HYVII!!WE LOVE YOU FOREVER!!! TERKKUI YSTILLENI MIRJALLE!!TOIVOTTAVASTI PÄRJÄSIT SIELL LASIN TAKANA!!MAILAAN SULLE TÄNÄÄN JA KERRON KAIKEN!!! TERKKUI MYÖS YSTILLENI RIINALLE VAASAAN JOKA TEKI TÄN ILLAN MAHDOLLISEKSI!!KIITOS TOSI PALJON!! KIITTI MYÖS IHANILLE JÄRKKÄREILLE!!VARSINKI SILLE SIEL NARIKALLA!!I REMEMBER YOU FOREVER!!!