9.11.2001 Nivala

(kata) Mun ELÄMÄNI ENSIMMÄINEN apulanta keikka oli Nivalan Tuiskulan keikka. Olen pogoillut aiemmin vain rasmusta ja päätin viimein katsastaa myös 10vuotta vanhan apiksen.

Tulin Nivalaan bussilla seitsemäx ja olin serkuilla puol kymmeneen ja tuiskulaan saavuin vasta kymmenex. Ulkona oli lippuluukulle hirveet jonot!. Sisään selvisin. Ovella tapasin heti kaksi tuttavaani. Hengailin discon puolella ja menin ennen yhtätöista kuuntelee lehtivihreitä. En päässyt enää lavan eteen, mutta ihan hyvälle paikalle vasempaan reunaan. Vihdoin apulanta tuli lavalle. Sali oli silloin jo täynnä porukkaa! (olihan lippujakin myyty jotain 1200kpl, tietääkseni) Keikka oli iki-muistettavan ihana. biisit liikaa, ...silti onnellinen, mitä kuuluu, mitä vaan, teit meistä kauniin, hallaa.. teki muhun suuren vaikutuksen:) räpsin kuviakin sieltä kaukaa, mutta tuiskulan valaistus on mitä on;)..

Keikan jälkeen venailin apiksen 'poikia' kauan.. No, vihdoin Toni tuli yhteen nurkkaukseen jakamaan nimmareita. Sinnehän änkes sit kaikki ja ahdasta oli. En kerennyt saada nimmari, kun juuri kun olisin ollut edes lähituntumassa niin Toni lähti ja Sipe tuli tilalle. No, sain Sipen nimmarin heinola10:n kanteen:). Sit jäin murehtimaan sitä etten saanut Tonin nimmarii..No, mulla sattui olemaan yks tuttu järkkäri ja pääsin livahtaa yhdestä ovesta ja näin heti Tonin ja sain nimmarin:) Ilta oli pelastettu! Se jäi harmittamaan etten ehtinyt Tuukkaa tavata, kun kyyti jo lähti:/. Ihana keikka kuitenkin, KIITOS 'POJILLE':)! Toivottavasti soitatte vielä vuosia,että ehdin vielä käydä teidän keikoilla:)