23.2.2001 Kurikka

(RuoskaPuputyttö (ja Daphne)) Ennen:

Paikalle oli ilmeisesti eksynyt muitakin, sen huomasimme heti päästyämme autosta ulos. Kolme bändiä, talviloman alkajaiset ja niin edelleen. Porukka hihhuloi tokkurassa, suurin osa ainakin, ja myös suurimpaan osaan meni hermot heidän ollessaan liian tokkurassa:) Takit narikkaan, tarvittavat tavarat nallereppuun ja paikkoja katsastamaan. Paitapisteessä vietimme aikaamme melko runsaasti. Mukaan tarttui uusi hieno Viivakoodi-paita (jonka puin nallelle päälle, hetkeksi). Lavan edessä muutama rivi porukkaa jo ennen lämppärin aloitusta. Suurin osa porukasta diskoilemassa. Ensimmäinen lämppäri aloitti ja saivathan nekin oman ihailijakantansa. Lopettivat ja toinen lämppäri aloitti. Vähän enemmän väkeä. Katsoimme hetken ja takaisin paitapisteeseen. Kyselin Tuukkaa jotta saisin antaa sen "viher-foton" sille, ja Tuukan saimmekin. Kiitti kuvasta ja pisti jemmaan reisitaskuun. Ihmiset alkoivat taputtaa. Nopeasti tunkemaan eteen.

Keikalla:

Pojat lavalle ja pomppiminen alkoi (ja minä noin 20cm muuta yleisöä ylempänä, vielä varpaillani). Biisilistaa en saanut mukaani kaapattua, eikä pysty kaikkia muistamaan joten en edes yritä. Tuukka soitteli innoissaan pari ekaa biisiä ja hävisi sitten salaperäisesti yleisön joukkoon, pikkulavalle hyppimään. Muutama biisi sujuikin ilman Tuukkaa, kunnes se palasi takaisin hieno sininen valo "VIP-passissaan". Ei luvannut antaa sitä pois. Juhlakansaa OLI, ei tarvinnut itse pysyä pystyssä jos ei jaksanut, riitti kun nojasi muihin. Kuumuus oli huumaava. Katsomorivejä noin 20, joista noin puolet pomppi kuin eläimet. Välispiikit olivat tulleet ennenkin tutuiksi, sitä perinteistä "sitten jotain aivan muuta". Ennen Amerikaa "Jotkut teistä eivät ole koskaan kuullutkaan tätä kappaletta, ja muutamat teistä toivovat etteivät koskaan kuulisikkaan". Jeah:) Keikka sujui melko normaalisti, porukka huusi kappaleiden välissä että "IIIK Toni sä oot ihana" tai "Tuukka sä oot paras". Kysymykseeni "Onko kivaa Tuukka olla paras?" sain vain peukalon pystyssä. Joo muute. Uuden kameran Apulanta-testit sujuivat melko hyvin, allergiaa ei todettu. Filmi vain tuntui lähenevän loppuaan aivan liian nopeasti. Ensimmäisen osion lopussa paiskasin ruoskan pois kun en jaksanut sitä enää pitää. Wirtasen huligo ei sitä ilmeisesti huomannut ja poistui ilman sitä. "We want more/Viidakkoon" huudot saivat perinteisesti pojat takaisin lavalle, ensin Tonin, Tuukan ja Masin heittämään Vihollisesta alkupätkän. "Kauko-setä asuu vielä mutsinsa luona" ja "blaa blaa" oli loppusoinnut. DJ Puikula strippasi meille yhden paidan verran, Killpretty lensi jollekkin onnelliselle. Tuukka kävi hakemassa ruoskani johtojen seasta, laittoi sen vahvistimeen kiinni ja jatkoi soittoa. Sain huudettua/ eleiltyä sille että vie sen Tonille ja veihän se, takataskuun. Siitä syystä kesken jotain lausetta Tonin "Kiitos". Viimeisenä odotetusti Anna mulle piiskaa. (Ja edelleen mun versiona Ruoskaa) Pojat poistuivat jättäen lavan eteen paljon Onnellisia (?) ihmisiä. Porukka harhailee pois, kuka minnekkin.

Jälkeen:

Kamerassa yksi kuva jäljellä. Hyvää kohdetta odottaessa. Porukkaa lappasi alakerran bäkkärille. Katselimme aikamme ja hyppäsimme pöydän yli "huomaamattomasti". (Välihuomautus: Tiiättekö Kissen rekkarii?!) Portaat alas ja paha haju tuli vastaan. Kunnon kellari. Backhuoneen puolelle. Paljon ihmisiä (20?). Kuumuus. Sipe räpsi kuvia, Toni istui onnellisena ruoskan kanssa. (ÄÄÄ) Pöydällä houkuttelevan näköisiä leipiä.. Hmm. Istuin Tonin viereen ja jutustimme ruoskista. Elämän mielenkiintoisin aihe. Varren olin laittanu kirveellä poikki ennen lähtöä, että riittää vartta myös ensi keikalle (ALAVUS!!). Laitoimme varteen jeesusteippiä. Tämän jälkeen Tonille yllättävä kysymys "Haluutko vetää mun käteen?" ja "Tottakai" vastaus. Sain ranteeseeni muutaman viivan, jonkinlaisen kukkaviritelmän (?) ja Tonin + I:n pisteenä sydän. Ah:) Kamuille pääkallo sekä I-M Suoja Toni. Kaikkia oli nyt vedetty käteen. Ihmiset halusivat "Minä ja Julkkis" kuvia. ("ÄÄ vittu, kuka tää on, lähetetään takas") Yksi tonnin kuva aiheena Toni puremassa Daphnen punaisia housuja. Filmi surrasi alkuun. Ketutti. (ÄÄ) Toni huomasi Daphnen Manson- paidan ja tuumasi että "olitko keikalla, diggasitko, diggasitko, DID U LIKE IT?!!!" CYYL. Jossain vaiheessa keskustelu siirtyi meidän Masteriin ja kerroin sitten Tonille meidän isukista joka oli keikalla mukana (kuskissa lähinnä) ja johon oon saanu tartutettua Apulannan ja joka on muillakin keikoilla ollut. "Ihan totta? VAU" Isäntää ei näkynyt missään. Porukkaa hävisi. Kävimme ylhäällä etsimässä ihmisiä, emme löytäneet. Lähdimme takaisin alas. Leivät edelleen houkuttelevia. ISOO ryhmähali, koska onhan se kivaa kun on paljon tyttöjä:) Ainaki W tykkäs. Takaisin ylös Tonin kanssa, oli lähdössä. Halit ja jotain mistä ei puhuta:) HEEH. Kaikki harmissaan siitä että isäntä oli kateissa eikä Tonia vieläkään nähny. Toni lähti. Harhailua. Isäntä löytyi. Takaisin bäkkärille. Sipe ja muutama muu enää jäljellä. Söin sen leivän jota olin jo kauan katsellut sillä silmällä. Sipe ilman kyytiä. Päätimme tarjota kyydin, koska menisimme kumminkin ohi. Kelpasi. Istuskelimme, pojat puhuivat kameroista ja minä join vettä. Jonna jossain. Lähdimme ulos kohti autoa. Porukka ahtautui autoon, jopa minä takapenkille koska Sipe istui edessä. Matkaan. Pojat puhuivat autoista. Jeah:) Jätimme rumpalin matkan varrella hotelliin, halasin vielä ja jatkoimme matkaa kotiin. Väsy oli ja tuli. Nukahdus. Kiitos rakkaat ihmiset. KIITOS!!

Jee jee bileet sitte Alavudelle 10.3.2001!! :)