10.3.2001 Alavus

(RuoskaPuputyttö) Ennen:

Bussi sata tuntia myöhässä ja sai siinä pysäkillä värjötellä, ei paljo nostanu fiiliksiä. Sai ne kattoon kyllä silti. Sisälle, vastassa paljon ihmisiä. Suurin osa yläkerran diskossa, teknohumpan tahdissa. ("Siis mä vihaan bailaamista") Takit KALLIISEEN narikkaan, ylimääräisten tavaroiden boikotointi ja kierrokselle. Paitapiste paikallaan. Sinne. Päivän ruoskaväri oli oranssi ja kävin sen näyttämässä ja kokeiluttamassa. Lavan edessä jo muutama ihminen. Minäkin sinne katsomaan. Ei sitä kauaa jaksanut istua. Piti käydä etsimässä edes vähän tuttuja ihmisiä. Takaisin säläpointtiin. Turhaa höpinää. Ihastus Apulanta- boksereille ja vitutus kun ei ollut tarpeeksi rahaa niihin. Kruunu paikalleen. Muistutus mieleen siitä, että edessä on kymmenkeikkaisbileet ja asenne sitä kohti. ("Siis mä edelleen vihaan bailaamista") Vessa täynnä hihhuloivia ihmisiä. "Moro moro, osta poro, kaks sarvee ja pää" Ei paperia. Hieno homma. Takaisin lavan eteen. Tuukka säläpointissa. Juoksu sinne, höpinää ja käteenvetoa. Hieno fiilis, aina. Sipe ilmestyi tyhjästä ja meni kuuttasataa, juoksin kumminkin perään ja ruoskin. Ei luvannu kuskata meitä, DAMN:) Odotusta, odotusta, odotusta. Kyllä se siitä. Kakkosrivin paikka varmistettu.

Keikalla:

Pojat lavalle ja huuto alkoi. Yritin pälyillä biisilistaa mutta niin pienen tekstin lukeminen väärinpäin on vaikeaa. Ja muisti ei pelaa:) Pogoilu oli päivän päätarkoitus tänään 10-bileiden johdosta. Tuukalla 45-t-paita tai joku vastaava ja "taskut-tässä"-housut, Tonilla sekä Masilla samanlaiset kurpitsapänripairat (YEAH) sekä Tonilla tutuksi tulleet liekkikengät. Ai että ku hienoo:) Sipestä ei vaihteeksi havaintoja, kovaa se hakkas ainaski. Solistin ääni kuului muiden laitteiden yli mielestäni voimakkaammin kuin yleensä, hyvä vain. Sädetikut polttivat sormia ja sytytimme sellaisen kokeeksi siitä että suuttuuko järkkärisetä. Ei suuttunut. Poltettiin monta lisää. Poltto loppui siihen kun sain jotain paskaa silmääni puolilla välin ja vessaan huuhtelemaan. Hieno homma kun kuului Silmämunaa taustalla:) Ei ollu kivaa. Säläpointtiin nopeeta asiasta ilmottamaan, tasoissa oltiin, molemmilla puolisokeus. Takasin tekniikalla eteen ja pomppiminen jatkuu. Enemmän kuin ikinä. Tunsin olevani korkealla. Piisejä omistettu taas, ei aina voi tietää kelle. Nopea inspiraatio lähteä ottamaan kuvaa yläkerrasta. Sinne siis, kuva ja takaisin. Irrotin nallelaukustani SARA-logon ja annoin sen jossain vaiheessa Tuukalle. Ihmetteli Hiukan.. Tuumasin että niitä pitää olla neljä. Sattuneesta syystä ruoska lensi pois ennen aikojaan (ei se ollu mun se joka lensi päin naamaa, EI). Toni silmäili sitä hetken, nosti ja lähti pois. Ensimmäinen jakso ohi ja "Viidakkoon" alkoi. Pojat takaisin melko nopeasti. Muutama kappale lisää. Joku Oskariherra (?!) vei jossain vaiheessa jotain ja Toni käski sen palauttaa..? Siksi Piiskaaaaa:n säkeistö "Jossa Oskari on ystävämme". JEAH:) Mukana tänään myös "Kuinka lopultakin Alavus voittaa". Asiaa. Toni lähti ennen aikojaan ja jätti kitaran vinkumaan. Mut soittelivat vielä hetken ja tuli tunne että odottivat sitä vielä takaisin mutta eipä herraa näkynyt. Se oli siinä tälläkertaa sitten. Harvinaisen vähän kuvia filmille, kymmenisen.

Jälkeen:

Porukkaa jäi lavan eteen enemmän kuin koskaan. Minua ei huvittanut. Päivän sadatta kertaa säläpointtiin ja viihdytys päälle. Julisteet oli laitettu kivasti rullalle etteivät menisi ryttyyn. Niitä kun sai ilmaiseksi tänään. Otimme siis kolmin kappalein. Kaikille oma. Ravaamista hetken enne rauhoittumista pointtiin. Pöytä oli mukava istua. Paikat purkuun. Paljon ihmisiä kyselemässä että missä starat on. Bäkkärillähän ne. Päivän teema salakuljetus ja tungimme muutaman pullon laukkuun. Taakse kun niitä ei saanut viedä. Hiippailin zompiena isäntäni perässä bäkkärille. Vähemmän savuista kuin viimeksi, näkikin jotain:) Sipe siellä. Sohvaa testaamaan ja jätin pullot ennestäänkin melko täyteen koriin. Pöytä täynnä ruokaa ja maha tyhjänä.. Heh. TAAS?! Tussi löytyi ja kuvia otettiin. Sipe veti meitä käteen, taas. Hjälp. Tussi oli Sipen ja lahjoitin sen sille takaisin... Yeah. Huoneen ovessa hieno juliste, päätin omia sen ja sen teinkin. Banaani oli päivän eväs ja se mukaan. Banaania ja jaffaa:) Bussi lähdössä ja tuli kiire. Oikeesti pärjäilkää:t ja vi ses:it. Perinteistä. Tähtikausi ohi tältä keväältä.

Kiitos rakkaat ihmiset. Olen sitten seuraavaksi jo toisella kymmenelläni:)