3.3.2001 Kuopio

(LickSuckFuck (se toinen piru)) Menimme Musiikkikeskukselle jo reilut tuntia ennen ovien aukaisemista. Siellä värjöteltyämme jonkin aikaa keksimme kuitenkin lähteä katsomaan olisiko missään avonaista ovea... ja löytyihän sellainen. Juostuamme ensin sisällä pitkin poikin ihmisiä karkuun päädyimme eteiseen odottelemaan, ettei meitä vain heitettäisi pihalle :) Joku nainen tuli meille kuitenkin sanomaan että voimme mennä kahvioonkin istumaan. Siellä sitten luotiin fiilistä kuuntelemalla Apulannan sound checkiä muiden palellessa ulkona kylmässä. hähhää. no joo... jossain vaiheessa sitten saimme tavarat narikkaan ja seuraavaksi vain saliin vievien ovien eteen istumaan. Avattiinhan nekin ovet vihdoin ja viimein, tosin sekin äijä meinasi jäädä jalkoihimme ja joutui pysäyttämään ryntäyksemme... *vrn* Mutta eteen päästiin, itse olin suoraan Tonin edessä. Siellähän siis oli istumapaikkaliput ja jotkut jopa istuivatkin, mutta itse en kyllä mistään hinnasta olisi suostunut olemaan paikallani! Itse keikka oli upea. Ei sitä voi muuten kuvata. Kun oli melkein vuoden odottanut että taas pääsisi Apulantaa pogoamaan niin kyllä meinasi taju lähteä useampaan kertaan... Apulanta soitti yhteensä 17 biisiä ja sain kuulla eniten odottamani Tuhkan Ja Veren ja Noidanmetsästäjän. Viivakoodit oli aivan mieletön livenä, kuulosti ainakin kymmenen kertaa paremmalta kuin levyllä, vaikka niinhän se taitaa olla kaikissa Apulannan biiseissä. Riehuin aivan hullun lailla koko keikan ajan ja välillä tuntui että taju lähtee oikeasti, mutta kyllä se siitä kun vähän aikaa oli paikallaan :) Pirunsarvemme saivat ansaittua huomiota illan aikana, jopa Sipekin naureskeli niille...

Illan "virallisesti" viimeisenä biisinä kuultiin luonnollisesti Silmämuna, jonka aikana viimeistään huusin keuhkoni pellolle... terveisiä vain Emilialle :) Encorena taisi olla peräti kolme biisiä, ellen aivan väärin muista. Mitä Vaan, Anna Mulle Piiskaa ja olisikohan ollut Terä... saatan kyllä olla väärässä koska muistini pätkii joistain kohti ja pahasti.

Keikan jälkeen kävimme ostamassa ihan yli-pornot AL- stringit ja ne päässä saimmekin hienoja joukkoposeerauksia aikaan ;) Seuraavaksi sitten suorimme Jazz-kahvioon, jossa Apulannan pojat (lukuunottamatta Tuukkaa) soittelivat jazzia. Tai ainakin jotain sinne päin... Siellä sitten vietimme loppuillan kuunnellen myös todella valaisevia vitsejä tyyliin: "Mitä eroa on solmiolla? Toinen pää on leveämpi!" :D Ja hauskaa kyllä oli... eteenkin eksyimme jossain vaiheessa laulamaan.(Huuto-fanit iskee!) Kaikenkaikkiaan oli kyllä mahtava keikka ja muutenkin hieno ilta. Voisin sanoa että tähänastisen elämäni hienoin. Kyllä taas muisti miksi on näinkin kauan sitä Suurinta ja Kauneinta, eli Apulantaa, digannut.

Kiitos Apulanta. Kiitos.

Terveiset muuten Marjolle ja Heidille.. toivottavasti taas joskus tavataan :) Oli tosi kiva tutustua. Keep rocking!!