11.5.2001 Helsinki, Nosturi

(Pieni (sekopää) Varpunen) Aivan unohtumattoman ihana Apulanta-perjantai alko siitä, kun kello kaks koulun jälkeen juostiin kaverin kanssa nelosen ratikkaan ja sillä suunnattiin Jyrkiin. Puool kolmelta oli jo kivasti porukkaa lasie-ikkunoiden tai seinien, mitä ne nyt onkaan takana. Ei toivoakaan, että päästäis sisään. :( Mentiin Free Record Shopiin ostamaan uskomattoman halpa Heinola 10 (vaan 79 mk!) ja kahellakympillä Reunalla- single. Myyjällä oli makee Apulanta-paita..*kadehtii..* Ihailtiin levyjä ja sitten juostiin takasin Jyrkiin ja venailtiin kauan kunnes Apis tuli. Vitutti kovasti kun ei päässy sisään, mutta kyllähän sieltä pitkien ihmisten hiuspehkojen takaa näky vähän Tonin kaljua ja Sipen rumpuja. Kuitenkin oli hieno fiilis ja sain jopa Tonin nimmarin siihen levyyn, ihanaa! Oltiin jonotettu kauan, että päästäis sisään ja saatais muidenkin nimmarit, mut jus meiän edestä vedettiin ovi kiinni ja sanottiin vaan "sori, se loppu siihen" Yhyyyyy! :( Juostiin takaovelle koska nimmarit oli aivan pakko saada. Toni oli siellä mutta sen nimmarihan mulla jo oli..Oottelin Sipeä ja Tuukkaa tulevaksi, mutta ulos ovesta tepastelikin kitaristi-Sami ja mentiin sitten siltä pyytelemään nimmaria. Saatiin raapustukset Heinola kymppiin ja joku vanha äijä sai Samin tupakan jämät. Anteliasta. Kun ei tuntunut ketään tulevan ulos takaovesta niin juostiin sitten etuovelle ja siellä seiso Sipe, joka suureksi suruksi ilmoitti, että Tuukka läks jo. Surullista, mutta sainpahan ainakin Sipen nimmarin. Kiitos! Oltiin jo roikuttu Jyrkissä ihan tarpeeks ja mentiin ampumaan mulle ylijäämärahoilla reikä korvaan. Sitten kotiin opettelemaan biisit ulkoa keikkaa varten.

Kun kellon viisari näytti vähän yli kaheksaa, kaivoin lipun esiin ja lähettiin isukin kanssa ajamaan kohti kaverin kotia ja poimittiin se kyytiin. Oltiin ajettu jo pitkä matka ja sitten tää kaveri saa muistinsa takaisin ja kajauttaa ilmoille että: "Mulla ei oo lippua!!" Ja käännös takaisinpäin ja lippua hakemaan. Oltiin joskus puol yheksän maissa Nosturin pihassa ja asetuttin "jonoon". Ovet avattiin ja hienoista lipuistamme vietiin pala pois. Nyyh. Takit narikkaan ja sitten äkkiä ylös ja oikein eturiviin. Kyllä oli hieno fiilis. Istuttiin maahan ja juteltiin kaiken näköstä ja muidenkin juttuja kuunneltiin...

Puol ykstoista lavalle tuli Bitch Alert, joka ei valitettavasti saanut kovin suurta suosiota osakseen. Mä kyllä vähän pogosin ja osasin jopa Mondayn melkein ulkoa..jee..Oli se ihan hyvä bändi.

Aika mateli hitaasti ja puol kaheltatoista lavalle saapui ihanat Apulannan miehet huutojen ja taputusten ja kaikenlaisen metelin saattelemana. Bändi oli erittäin tervetullut. Sain hienon (?) kuvan..Oli erittäin mukava palvelu Nosturissa. Janoisille eturivilläisille tarjoiltiin vettä. Nam.

Biisien sanat ei oikein ollu jääny päähän mutta sehän ei menoa haittaa...Reunalla ja Muistijäljet ja tietenkin kaikki vanhat kipaleet meni hyvin. Mäkin osasin laulaa mukana..Huudettiin Japa japa jaata mutta eivätpä pojat soittaneet, vaikka Toni itse oli sitä kehunut meille Jyrkissä..Huippu biisi. No aina ei voi saada mitä haluaa. Yhessä vaiheessa unohduin mulkkaamaan Tuukkaa ja sillä oli hauska ilme..:) joo.. Pogoiltiin ihan hervottomasti ja polvet hakkas turva- aitaan, mutta kipua ei tuntunu ollenkaan..ajatukset oli vaan Apulannassa ja keikassa. Välillä räpsin kuvia jotka sitten pantaisiin kiertämään luokassa Apulanta-esitelmän aikana. :) Silmämuna oli punk. Taaskin huudettiin Japa japa jaata mutta kun ei niin ei.

Kun pojat poistuivat lavalta meinas tulla tippa silmään. Kuitenkin he palas takasin ja porukat huus piiskaa ja piiskaahan tuli. Viimeinen rankka pogous ja Simo heitti kapulat ja minä sain. Ja menetin samantien. Yyyyyhyyyy!!! Joku ääliö teinikana sai sen..No ei voi mitään. Kuten jo todettu, aina ei voi saada mitä haluaa. Lähdettiin hiljalleen valumaan alas narikkaan päin. Korvat oli paskana, jalat mössönä, kurkku kipee, oli hiki ja aivan ihanan upea mahtava hieno fiilis! Kiitos todella paljon Apulanta! Saatiin takit ja käveltiin pihalle odottelemaan kyytiä. Kohti kotia vei matka, ajatukset vielä keikalla. Vähän tuli valitusta että menipä myöhään ja kylläpä haiswt tupakalle ym ym.. Mutta tottahan se oli.

Kotona sitten huomasin, että polvissa oli kaaaauhian isot mustelmat, halaisija noin 4 cm ja hameessa oli kiva reikä. :) Hiukset oli hassun näköset ja meikit levinny mutta olo oli aivan mahtava! Menin nukkuun ja korvissa vinku ihan kauheesti ja silmissä vilkku valot. Näin unta siit keikasta ja seuraavasta keikasta ja niin edelleen jne... oli ollu ihana Apispäivä.

Kiitos Toni. Kiitos Sipe. Kiitos Tuukka. Kiitos Sami.

Rakkaudella: Pieni (sekopää) Varpunen