12.5.2001 Vantaa

(Tonin kihlattu?) Joo mä tulin mun kamujen kaa Myyrmäkihallille joskus kahen aikaan.No ei sielä sillon viä ollu juuri yhtään jengiä mut siin puoli rupes valuuaika moisel vaudil populaa.No sisälle päästiin ja ei sielä jaksanu olla kun ei ollu mikään mun lempi bändi soittamassa...

Minä ja ystäväni Sanni mentiin ulos ja rämmittiin jossain mettässä...Ja sielt ku oltiin pois rämpimässä sain ilokseni huomata että TONI JA HEMI oli ulkona!!!!!No sinne me sitten Sannin kanssa mentiin ja siinä juteltiin varmaan semmonen puoli tuntia Toni ja Hemin kans.Siihen tuli yhes vaihees yx likka joka halus ennustaa Tonille korteilla.Siinä se sit alko ennustaan ja tulos oli semmonen et Toni menee viikon päästä kihloihin ja kolmen viikon päästä naimisiin.Sit se saa vaimonsa kanssa poikalapsen.

Ja siinä tapahtu viä niin et se jonka kans Tonin pitäs mennä kihloihin ja naimisiin olen minä.Sillä sanoin Tonille et niin sä meet mun kans kihloihin ja naimisiin vai mitä?Ja ensin Toni kyl sano siihen:Et sä mua rakasta kuitenkaan.Mä vastasin et rakastanhan.Sen jälkeen Toni sanokin sit et joo mennään vaan kihloihin ja naimisiin.Meijän pitäs saada sit se poikalapsi täs jossain vaihees=) No Toni lupas et me mennään seuraaval viikol kihloihin ja et mä pääsisin sen luo yöx Myyrmäen keikan jälkeen(joka tosin sit jäi,siis toi yöx meno...) Joo sit itse keikkaan... Keikka oli TODELLA LOISTAVA!!!!!!!!!! Olin kamuni Sirun kaa ensin puolesvälis yleisöö mut liikuttiin keikan aikana ihan toiseen riviin saakka!!!!! Meno oli aivan loistava!!!!!!Mun ja Sirun pogoomis prossa oli 100% Joo ei voi muuta kun taas kiittää poikia loistavasta keikasta!!!!!!!!Joten KIITOS TAAS TEILLE TAAS KERRAN!!!!!!

Ehkä nyt kaikille selvis se et mix mun nimimerkki on toi mikä se on eli"Tonin kihlattu?" Joo mut Kouvolassa(la 23.6.2001)nään poijaat seuraavax!!!! Joten sielä nähään!!!!!!!