3.6.2001 Heinola

(A....T..R...) joo.eli olin siellä kahen ihanan kamuni.odotuxeni oli korkealla ja apis täytti.ne.. helevetin hyvä keigga!!!

päästiin toka riviin.tosin siirtä siirryttiin keikan myötä etiäpäin. ihailin taas tonin siistii maskii.sen piti tulla mun kamulle synttärilahjax mutta eipä tullutkaan.

siellä pogosin niin sairaasti mesessä.niinkuin monet kymmenet muut.tunnelma oli tosi huipussa.oli varmaan kiwa poikienkin soittaa kun porukka nautti. biisit oli ne parhaimmat.just ne piisit.mitkä saa kaikki hyppelemään ihan skitsoina;) keican jälkeen jutskasin tuukan kanssa.pyytelin eräitä juttuja anteeksi ja tuukka anto.kinusin myös merkityxellisesti päärynälimppaani nimmarin;)merkitytstä saa pohtia ja pitcään! no kun sitten jutskasin tuukan kanssa vielä jotaan liittyen teinihysteriaan.(mitä minä joskus jopa harrastan:/onnexi harvoin.hmm.) no sitten heitin partasamin kanssa läppää.hän kun piirteli mun /pinkkiin "ufoon" sytämmeä.josta tuli ihan perhone.mukawa äijä:) sitten toni.no kiisteltiin hetki tyrävyöstä.jonka jälkeen toni anto mulle halit ja pusit.,koska loukkas niin syvästi mun tunteita.juupa..nimmari ufoon ja paitaan. sipekin ilmesty siinä myöhemmin.ja pääsi mun paitaan tonin viekkuun mitä se toisteli varmaan ylpeänä.ohan se kiwa olla kamun viekussa:) hyvä keigga.tämmösiä lisää. kiitti pojille ja kaikille mukana pogonneille. &ATR&