11.7.2001 Tampere, Tammerfest

(Janne P.) Ihan siedettävän keikan ne siellä heitti. Ainahan Apulannan soundit on ollu livenä vähän puuroa. En ole kovin montaa kertaa nähnyt heitä livenä, joten en osaa sanoa kuinka loppuunkuluneita välispiikit oli, mutta kyllä ne minua ainakin nauratti. Tampereella on kai pakko kertoa pari Turku-vitsiä. Minun mielestäni soittivat paremmin nyt kuin Provinssissa, mutta se varmaan riippu vähän omista fiiliksistäkin. Änkesin heti Tyrävyön keikan jälkeen eteen ja pääsinkin kolmanteen tai neljänteen riviin. Oli kamera mukana joten halusin päästä eteen. Sainkin aika hyviä kuvia. Niitä voi käydä katselemassa mun kotisivuilla www.jannealive.cjb.net Sain myös Sipen nimmarin keikan jälkeen ja skannasin siitäkin kuvan sivuilleni.

Täytyy korostaa sitä, että aina pistää ihmettelemään kuinka ammattimiehet eivät saa soundejaan selkeämmiksi. Esimerkiksi Tehosekoitin ja seuraavana päivänä soittanut The 69 Eyes kuulostivat paljon paremmilta. En saata uskoa että he tarkoituksella jättävät sen niin keskeneräisen kuuloiseksi. Usein kävi niin että ellei Toni olisi etukäteen kertonut piisin nimeä, en olisi tunnistanut niitä kuin vasta laulun alettua. Varsinkin Teit Meistä Kauniin, Käännä Se Pois, Viivakoodit ja Ruhtinaat kuulostivat paljon huonommilta kuin levyllä.

Kuitenkin heillä oli hyvä meininki lavalla ja sitä oli hauska katsella. Eikä Tonin sanojen unohtelutkaan ärsyttäneet. Oikeastaan ne sai mut vaan hymyileen.

Hauskaa oli.