5.8.2001 Vantaa, Ankkarock

(Sarkku) Kello oli jotai n.11.00 kun saavuin vihdoin ja viimein frendini kanssa korsoon. Kun vihdoin aloin toipua matkan aikana sietämättömäksi kasvaneista iskelmä musiikin ikivihreiden sävelistä (hirvittävän kuuloista!!!), me lähettii kiertelee fessu aluetta. Porukkaa ei ollu vielä ja me hipsittii kattoo Palefacea. Joskus ennen nailon piitteja me lähettii päälavan edustalle ettei jäätäs apiksen keikan aikan jalkoihi. Siinä sitte eturivissä seisoskeltii jotai 5 tuntii, minkä aikana ei muuten kertaakaa tullu vessa hätää, paitsi kamulle,heh.

Keikalla:
Tuukalla oli siisti joku vissii jeesus paita ja kyttä lätsä,mut ekana panin merkille sen sika siistit vakosametti lökät!! Toni taas mokaili sanojen kaa ja Partis kertoili parit hulvattoman hauskat vitsit (inkkari ja kakka huumori). Tuukka heilu bassosa kaa hikihatussa eikä kovin viileä näyttäny olevan Tontsallakaa. Mä aiheutin kuhmun päähäni lyömäl itteeni kameral (mitä en kyl tajunnu ku vast keikan jälkee)...ja sillee tosin ois voinu Toni ,Tuukka tai Sipe heittää jotai sinne vasemmallekki, tollee syrjivät mokomat!...

Keikan jälkee:
Kierreltii siäl alueel ja huomasin muuten et täl kertää ei ollu mikää paikka kipee (johtunee ehkä siitä että ei ollu nii kova keikka ku heinolas),kumminki jossain vaihees mun kaveri bongas Tuukan lakukojult ja me sännättii hakee nimmarit reppuu, mä annoin Tugelle sille osotetun auringon kukan ja sain vasta lahjana säteilevän hymyn ja halauksen ,heh...joo aika uupuneena aamu kuuden herätyksestä ja salaperäisen atsa kivun kiduttamana suunnattii yheksäön aikaan kohti kotia... KIITOKSIA TONI , TUUKKA JA SIPE KESÄN VIKASTA KEIKASTA vaikka tonil tulki sähläiltyy eikä tunnelma ollu ihan taivaassa!!!!!!