18.1.2002 Helsinki, Riemufestivaali

(Susqius*)

Jyyh..Frenduni kanssa lähdin rimufestivaaleille,ja täytyy sanoa,että kannatti.Vaikkakin ootin kuulevani HIEMAN parempaa Apulannan musiikkia Terveitä käsiltä.Melkein koko ajan olin melkein eturivissä Apulannan setin takia. Maj Karman Kauniit Kuvat, Hybrid children nooh,oli nekin ihan hyviä,(varsinkin mainitsemani ensimmäisen bändin setti oli vaikuttava).Muddah..

Terveet kädet:Apulannan musiikin R.a.i.s.k.a.u.s.t.a! Kaikilla meillä on tietty oma muku,mud...Jos se laulaja olis edes viitsinyt opetella biisien sanoi..Ennen Terveet kädet plays Apis-settii kaikki odotti innolla,mut sit kun kaikki tajus,et ne ei tosiaankaan soita sen paremmin,niin ilmeet vaihtu hieman 'ahaa':/ ilmeisiin..:)

Tonista sain otettuu pari hywää stringit päässä-kuvaa..;) Kun Sipe tuli sillon asettelemaan rumpujaan ja kitaraan tarttukin Antti.Olin wähän zilleen,että MITÄH?!Missä Tuukka on,kunnes mä älysin,et ei perkele toihan on Antti!Ja sit 'juontajat' saapukin ilmottelemaan,et Apis soittaa alkuperäsel kokoonpanolla..Mut yleisesti ottaen koko tapahruma oli ihan yes..*Innolla odottaen Apixen seuraavaa keikkaa*