7.11.2002 Helsinki

(meiju)

7.11.2002 Nosturi, Helsinki, Transworld Snowboarding- pelinjulkkarijuhlat keikka numero 22

määämööö... mistä mä alottaisin? Aloitetaan ...silti onnellisesta. ...Silti onnellinen on nimittäin se laulu jonka vuoksi olimme Nosturissa snoukkabileissä joraamassa Apulantaa. Saatiin vähän niinkun varaslähtö Hiekkarundille mun PikkuMirkun kanssa. Heebu Nosturin ovella vilkas meitä kerran ja totes meidän olevan varmaan Apiksen listalla. No ei olla, Mafian. Ja pitihän siinä paperitkin näyttää. Mä en kestä kun käyn tässä läpi neljännesvuosisadan kriisejä, ja aina ne miehet piinaa ravitsemusliikkeiden ovella. No samapa tuo. Silti onnellisena mentiin siis ovesta sisään, ja ..Silti onnnellinen on nyt sitten vihitty meidän lauluksi. ...Silti onnellinen oli vastaus Mafian kysymykseen ja loppu on meille ihanaa "historiaa".

Snoukkaheppua snoukkahepun perään. Ja Tuukan kulma, tietenkin. Tuukan kulmassa päästiin joraamaan luonnollisesti Transworld Snowboarding-biisit, eli Circles, Hell Yeah, ja Bring me down. Viimeksi mainitun aikana mä luulin että mulla ratkee suoni päästä, niin antamuksella mä osallistuin. Tosin se taisi olla ihan hyvä juttu, koska suurin osa porukasta taisi vaan seisoskella lasit räpylässä.

Lavasteet oli siiiiistit! Hiekkasäkkiä ja vaik mitä! Päästiin heti kontakteihin uuden crewn jäsenen kanssa, Joka ystävällisesti kertoi meille, että lavan reunalla olevista lampuista saa enemmän kuin "kakskakskyt". Me ristittiin se tietty heti "Lamppuhepuksi". Tonilla oli sikamakeet vaatteet, ja se näytti tosi hyvältä. Tuukalla oli sellanen keittiönkokonen kypärä päässä ja tällä gigillä se tykkäs soitella selkä yleisöön päin, Joten Tuukkakuvat jäivät harmittavan vähäisiksi. Ja uudet biisit!! Saastahan tietty hallitsi, niinkun se on aina hallinnu, mut Hippo kun tuli, mä luulin että multa lähtee järki. Se biisi pääsee oikeuksiinsa livenä! Voi luoja! Faarao! Sama juttu Faaraon kanssa. Jumala, 0010 ja Piiska. Siinä se sitten oli. Jatkojen kautta kotiin odottamaan seuraavaa päivää, Nosturia, keikkaa, Apulantaa ja Kolmiolääkettä.