8.11.2002 Helsinki

(eLíZa)

8.11.02 Nosturi Tuukan kulmassa mutta ala kerrassa jonne teinit työnnetään.

Päivä alkoi huonosti kauheessa lumisateessa niin että koulu matkassa meni puoli tuntia arrhg.... mieltä lämmitti kuitenkin ajatus iltaisesta nosturin keikasta.

Kun koulu päivä oli onneksi loppu suuntasin junalle ja sillä helsinkiin tapaamaan jenniäni ensin kuitenkin oli työni hankkia apiksen uusi levy. Suuntasin anttilaan jonka näyte ikkuna oli koristeltu sota aiheisesti ja tietenkin apiksen suurilla julisteilla wau se oli kyllä hieno näky ja sai suuren hymyn kasvoilleni,nähty vaivaa ja muuta sellasta ei muissa levy kaupois näkyny mutta nyt asiaan.

Nosturille saavuttiin noin puol ysi with jenni,wilma ja sade, tietenkin heti autosta ulos astuttuamme kävelee sipe puhuen kännykkäänsä ohitsemme hymy suin =) Jonotus sujui nopein merkein. SisäLLE päästyämme oli tunnelma jo ihan katossa. Suuntasimme pipo ostoksille ,on muuten sika hienot pipot ,i like it.

Saliin päästyämme hinasimme ahterimme Tuukan reunaan sillä keskellä sali olemisesta tonin kohdalla on sen verran huonoja kokemuksia että sinne emme menneet ei tietenkään tonista johtuneita . Lava näytti aivan mahtavalta isoine sota aikaisine tarkkaampujen torneilla ja muilla makeilla lisä varusteilla puhumattakaan Apis pojujen asusteista, ja se vain lisäsi jännitystä ,siitä mitä tuleman piti. Niin tuli NO direction ja Luomakunta joka muuten rokkasi aika kivasti.

Heidän jälkeen oli luvassa kauan ja hartaasti odotettu Heinolan pojat. Setti lähti käyntiin loistavalla Hiekalla se on muuten niin tykki kipale että housut meinas lähtee tulihan siinä pari kyynerpäätäkin väistettyä mutta se kuuluu hesa meininkiin. Keikka jatkui mahtavassa meinigissä eteenpäin apulannan poikien olessa pukeutuneena sota aiheisesti. Tuukalla päässään hervottoman iso kypärä pässään joka oli kuitenki yllättävän makee. P.S oli ajanu hiuksensa viemäriin ja oli sami jättänyt pienen tupsun takA raivoon niin kuin tonikin. Eräs toniin liittyvä asia jäi kuitenkin mysteeriksi sillä tonin yllättävä raivon puuskaa jollekkin roudarille kenties sen jälkeen apis katosi yllättäen lavalta ja tuli uudet kuteet päällä raikuvien aploodien saattelemana.

Setti jatkui (ei tässä järjestyksessä) mm. näillä kipaleilla :Jumala,Faarao johon olen kyllä niin rakastunut aivan mahtava sitä ei voi sanoin kuvailla ,saasta, onttosydän sekin loistava kappale kiitti apis heh, valaskin on biisi jota ei voi olla rakastamatta niin kuin ei kolimiolääke, hetki, lihaviihde, hippo, 0010, teit meistä..., viiva..,mitä kuuluu, ja tykki varma joka keikan kunnkku piiskaaa, reunallat, mato, Paska meininki kappaleesta kertis sekin niin mahtava, odotus ja silti onnellinen toivottavasti tuossa oli kaikki voi tietenkin olla että itse lisäsin sinnne jotain mutta .

Juhlikaa kanssa kärpästen, kaikki lahjat aukaiskaa. KÄTKE RAIVOSI NAURUUN........ Keikka oli kyllä odotuksen arvoinen uudet biisit oli jo yhden kuuntelun jälkeen rautaa minkään muun bändin biisit ei ooo avautunu tällä tavalla kuin apiksen. Keikoista puhumattakaan.....Keikka kesti ruhtinaaliset melkein kaksi tunti......!!!!! mutta aika kuitenkin lensi kuin siivillä,

Yhden asian haluan vielä mainita että kyllä se tuukan pogous saa suun niin hymyyn kuin suun saa puhumattakaan tonista ja simosta. Tuukan silmiini kohdistamasta katsomisesta ja sydämmen pysäyttävästä hymystä puhumattakaan.

Keikka oli mahtava ja kaikki oli mahtavaa siitä suuri ,kiiittttoooos. Tonille, Sipelle, Tuukalle ja parta- Samille+ kamuilleni jennille ,wilmalle ja sateelle kaikille kiitoos Lohja onkin seuraava päämäärä jennin ja marsun kanssa mutta muuten =:) Hiekka jyrää hiekan voimalla sydämeeni.