9.11.2002 Jyväskylä

(MustaLammas)

Keikan odottelu ulkosalla teki tuskaa. Piti vain lohduttautua sisältä kuuluviin sanoihin: "Kivusta nautintoon on matkaa pelottavan vähän..." Tulihan sitä kuitenkin jonotettua vissiin lähemmäs viisi tuntia ja ovetkin avattiin reilu tunti myöhässä.

Itse keikka oli kyllä odottamisen arvoinen. Kun PA:sta alkoi kaikumaan pommien räjähdyksiä ja helikopterin ääntä alkoi meininki olla katossa. Kyllä se vaan tuntui hienolta pompata pogoilemaan kun Apulanta väänsi hanat kaakossa Hiekka biisin ilmoille! Ah.. Keikan alkupuoli jyräsi aivan saatanasti kun pojat soittelivat uuden levyn biisejä.

Olin hieman ihmetyksen täyttämä kun pojat pomppasivat yhtäkkiä lavan sivuun ja lava jäi tyhjilleen. Onneksemme keikka jatkui hetken kuluttua, tosin eri kuteissa. Kuteiden vaihto näytti tarkoittavan vanhojen biisien tuloa ilmoille Lutakkoon. Minun näkökannasta oli hieman virhe soittaa Odotus joka sai minut miettimään omia ihmissuhde "ongelmiani" ja siirryin nojailemaan tolppaan. Odotus alkoi tosin huvittavasti Tonin laulaessa: "Ei peukalo oo vielä kääntänyt keisariaan" :D

Petyin hieman kun suuresta huudostamme huolimatta emme saaneet toista encorea. Hyvä maku jäi suuhun. Kiitos Apulanta!