Liquid Flit, 2002-11-09 Jyväskylä, Lutakko

Kovasti odotettu keikka oli ja meni. Hienoa oli. Äärimmäisen mahtavaa. 2 tuntia odottelin rakkaan kaverini kanssa Lutakon pihamaalla. Ne 2 tuntia oli täynnä silmitöntä tuskaa. Ympärillä n. 3 yrjöilevää ihmisolentoa ja takana herrasmies, jolla oli äärimmäisen kova kusihätä, hyvä ettei kussu päälle. Noin puoli tuntui seisoin sellasessa C - asennossa, josta selkä kiitteli seuraavana päivänä. Mutta ainahan tuo tuskallinen odottelu on arvonsa löytänyt.

Sisälle päästessä, siellä oli jo Ripsipiirakka soitannolla. Ja kovasti rynnättiin eturiviin. Hyppäsin sitten lavanreunalle istuun ja olin kovin haltioissani hyvästä paikasta, kunnes kielelleen agressiivinen järkkäri kehoitti vaihtamaan paikkaa, koska siihen kyseiseen kohtaan oli tulossa lavasteita. JA PASKAT! En tiedä oliko silmissäni kyseisellä hetkellä vikaa, mutta en mä ainakaan nähnyt yhtään näkökenttää haittaavaa lavastetta! Kiitos vaan kovasti järkkärille. No, mutta eipä se kauan lannistanut, koska näppäränä neitokaisena sain vietyä jonkun reppanan paikan. Aivan Parta-Samin edessä! Mahtava paikka, ainut vaan, että mun korvat ei siitä oikein tykänny. Nimittäin siinä aivan vieressä oli lentokoneen kokoset kajarit! Auts.

Keikka alko satumaisesti uusilla biiseillä, jotka toimii aivan saatanan hyvin livenä. Kovasti pidän Jumalasta. Uusia biisejä tuli yhteensä 8 ja loput oli vanhaa taattua kamaa. Yllätyin suuresti hyvästä meiningistä, koska ihmiset ei niin kovasti pystyny laulaan mukana, koska levyhän oli tiedettävästi ilmestynyt edellisenä päivänä. Mutta hienoa oli silti. Pojat uhku taas älyttömästi into ja meininkiä, hieman kyllä petyin, kun ei saatu toista engorea, eikä pojat vetäny Paska meininki - biisiä (love it). Mutta kaikesta huolimatta keikka oli taivaallinen, taas. Kyllä pojat osaa.

Tässä kokonaisuudessaan biisilista, ja vieläpä kronologisessa järjestyksessä: Hiekka Hippo Saasta Jumala Faarao Valas Viivakoodit Teit meistä kauniin Odotus Reunallat Mato 0010 **** Onttosydän ...Silti onnellinen Lihaviihde Mitä kuuluu Kiitos Paljon. Ensi kertaan.

- Liquid Flit -