Jossu, 2002-11-09 Jyväskylä, Lutakko

ennen keikkaa:

tulin kamujen kanssa lutakon pihaan joskus klo 15.30. oli ihan vitun kylmä! siel oli ennen meitä muutamii ihmisii.ooteltiin jotai kuus tuntii et ovet avattais...nähtiin kamuja "vähän kauempaa". Terkut heille :) keikka:

Päästii eturiviin tuukan eteen ja nähtiin tuukka myymässä apis kamaa ja pyyettiin nimmarit! (tissiin tottakai..:)) Ripsipiirakka oli iha hyvä, mut no directoin oli iha vehkeestä!("ja tän kappaleen nimi on: ässyzii tai jotai") apikset asteli lavalle suurien aplodien saattelemana ja aloittivat soittaan Hiekkaa (oli muuten vitun hienot lavasteet!!)nimettiin muuten se nukke mikä esitti kuollutta Ilpoksi..:) Ne soitti vajaat 20 biisii, mut oli helkkarin hyvä keikka! Uudet biisit on helvetin hyvii keikkabiisejä, mut vanhat on parhaita! Eniten kyrsi kun Anna mulle piiskaa jäi soittamatta..:( keikan jälkeen:

mentiin ootteleen backstagen oven eteen et ne tulis jakaan nimmareita, kunnes tapahtui ihme!:sinne kutsuttiin 2 ihmistä sisään ja yksi niistä olin minä ja toinen yksi Jonsku! se o mun frendi.. istuttiin tonin ja sipen ja samin"Jönssi" kaa ja jutskailtiin kaikkee kivaa n.45 min!! saatiin halit ja nimmarit (hih!) tisseihin..ja sit mentiin ulos ja halittiin lähtöhalit ja mentiin himaan. PS. Kiitos Toni, Tuukka,Sipe ja Sami hyvästä keikasta ja siitä että olette olemassa! KIITOS ja hyvät jatkot!

- Jossu -