rokkipunkki, 2002-11-09 Jyväskylä, Lutakko

Lutakkoonkin sitten saavuimme.hyvissä ajoin,mikä ei ois ollu kyl ihan välttämätöntä.olihan meillä tännekkin liput jo ostettuna.jäädyttin turhaan.eturiviin ei nimittäin ees yritetty.noh.oli ja meni jo.

lämppärinä ripsipiirakka ja no direction...hmm.en osaa sanoo mitää:/ ois saanu olla luomis täälläki vetää!! :) sitten apiksen vuoro.samanhenkisiä oli ku eilenki.yhtä hyvä meno päällä ja ihmiset mukana:) mut paras oli kun toni laulo "ei peukalo oo vielä kääntänyt keisariaan" :) alko tonia naurattaa hirveesti:) niin muakin.

keikka oli taas magee,mut harmitti vähän aikaa kun ne ei soittanu ollenkaa kolmiolääkettä.on meinaan niin paras piisi!olin kyl varma et ne tulee viel lavalle ja vetää sen ja piiskaan.mut..:/ no mitä kuuluu oli vipa piisi,ja se oli niin mahtavaa! keikka oli kaikenkaikkiaan upee,jengi oli mukana loppuun asti.mua kyl väsytti hirveesti,kiitos viime yön neljän tunnin yöunien:/ mut oli silti tod.kivaa!lutakko toimii aina.

keikan jälkeen kaiken korvas juttelut tonin kans.kun nosturiskaan ei oltu nähty.sen kasvattama takatukka on mahtava:)kiidet viel jätkille keikoista.ja mua harmittaa kyl kun en päässykkään perjantain akustisille,ku en tienny et sinnekki oisin päässy:`( mut nää keikat oli loistavia!!! kiitän ja kumarran!

- rokkipunkki -