meiju, 2002-11-15 Tampere, Pakkahuone

keikkanumero 26, Hiekkaa Tuukan kulmassa osa 4 "Hotelli Helvetin aamupala, tervetuloa". Reppu selkään ja liekki oli taas pyrstön alla. Meille on tullut kunnia-asiaksi kuunnella autoon hypätessä ensin aina "Paska meininki". Sitä kuunnellessa sitten suunnattiin kohti Tamperetta. Mä en kyllä muista koska olis ollu niin hyvä fiilis kun sinne ajettiin. Oli tosi makee ilma, ja tuntu että olis voinu vaan hymyillä koko ajan. Tampereella notkuttiin kahvilassa ja käytiin Mirkun kanssa "romanttisesti" syömässä. Viinii ja pitsaa. Pakkahuone oli huippu. Mä en muistanukkaan miten huippu paikka se on. Ratas sai mun sydämmen ylikierroksille, tosi helmi. Räpsittiin kuvia siellä anniskelu-alueella, ja heti tuli järkkäri iholle, väitti pokalla naamalla että siellä ei saa kuvata. Me oltiin vähän tupella tästä, mulla ei nimittäin ollu käynyt mielessäkään moinen vaihtoehto. Mihinkään kun ei mennä ilman kameraa. No me ei maindattu pikkuasioista. Ronnie Starrkin rupes kuulostaa aika huipulta. Viikate mentiin kattomaan Tuukan kulmaan Kaarlen sympaattisuuden takia. Ja siihen jäätiin. Taas ihan tohkeissaan. Aina sitä vaan jaksaa innostua yhtä paljon. Ja taas päästiin joraamaan Hiekkaa. Hipon kohdalla me lähettiin taas räpylästä. Tän illan ultimateliekkipalkinnon saa "Teit meistä kauniin". Ja Tuukan joraus. Ja Toni. Huippua oli se, että tällä kertaa me saatiin ihan lupa meijän pyrotekniikalle kun Valas tuli. Valasta ei pysty kohta enää kuuntelemaan ilman tulta. Huippugeige oli kyllä kaikin puolin. Joraamaan mahtu huipusti ja mitään perseilyä ei juurikaan havaittu. Kai se on niin että aina sillon tällön sinne Tuukan kulmaan eksyy sivistyneitäkin ihmisiä. Hiekka-levyltä jäi puuttumaan vaan Hetki ja Kolmiolääke. Ihan loppumetreillä kitaran äänimaailma ei vissiin ollut ihan sitä mitä tilattiin, ja keikka loppu hieman yllättäen. Mua jäi kyllä vähän kalvamaan se kolmiolääke...

Mä kävin niin ylikierroksilla kun vaan voi käydä ja höyrysin ympyrää keskellä Pakkahuoneen salia. Sinne jäätiin hetkeksi vielä notkumaan ja hehkuttelemaan. Että kiitos vaan pojat. Huippua oli taas!

Kaverin luo oli tarkotus mennä nukkumaan ja käytiin hakemassa avaimet Iisopista. Ja kah, tuntu siltä että on sellanen soihtu peräkärryssä, ettei voi harkitakkaan nukkumista. Hetkeksi kuitenkin saatiin ummistettua silmää, kunnes. Retkulauma saapuu ravintolasta. Ja siinä sitten kuunneltiinkin Lordia kukonlauluun asti. Devil is a loser and he's my bitch. Voi luoja.... Meistä tuntu että ollaan jouduttu taivaasta suoraan helvettiin.

- meiju -