meea, 2002-11-15 Tampere, Pakkahuone

Jees. Apiksen Pakkahuone-keikka takana, Hiekkaa stereoissa ja meiningit katossa. Hieman haikeaa kyllä on, kun tietää, että seuraavat keikat ovat melkeinpä poikkeuksetta ikärajallisia. Mutta voinpahan mäkin teininä palata perjantaiseen tykitykseen uudestaan ja uudestaan ja - totta kai - kuunnella Hiekkaa.

Kivusta nautintoon on matkaa pelottavan vähän... Me seistiin frendien kaa aika lähellä lavaa, ja jengi oli siinä alussa jotenkin väkivaltaista. Me ei kuitenkaan luovutettu ja lähetty vetämään kauemmas, koska apisnautintoon oli niin vähän matkaa. Ja olihan se sen arvoista.

Tampereen keikka sujui Tonin sanaa lainatakseni "rouheissa" tunnelmissa. Pojat soittivat yllättävän pitkän setin, ja joraus jatkui uuden albumin ensimmäisistä kappaileista klassikkorämpäytyksiin. Loppuun saatiin kaks encorea ja keikka venyi melkein parituntiseksi. Matoakin luvattiin soittaa pieni pätkä, ja lopulta se tuli kokonaan. Jeejee, tää on hyvää kamaa!

Pojat vaikutti ihan tyytyväisiltä tilanteeseen, ja katsojatkin oli ihan fiilareissa. Mää kans!!! Se täytyy sanoa, että Hiekka on hieno levy.Jumala, Valas, Faarao, Hetki ja Hiekka on mun lemppareita, ja niitä kuunnellessa menee helposti ekstaasiin. Apulanta myös soittaa biisitykset levyllä ja livenä paremmin kuin ennen. Keikan soittolistaan kuului Hiekka-soundien lisäksi peruskamaa kuten Odotus, Mitä kuuluu, 0010, Viivakoodit, Reunalla, Teit meistä kauniin ja Silti onnellinen.

Ei voi muuta sanoa, kuin että toimii. Kiitoskiitos jälleen, Toni, Sipe ja Tuukka! Onko se kultaa kun noin kiiltää?

- meea -