meiju, 2002-11-16 Turku, Kåren

keikkanumero 27 Hiekkaa Tuukan kulmassa, osa 5 "HeiHei, sun pitäis hyllyttää paska meininki"... Turku. Ensin kamun liikkeeseen suorittamaan vaateostos, jonne sitten päätin näköjään jättää pankkikorttini. Tulevien selkkausten ensimmäinen vaihe. Sitten taas "romanttiselle" illalliselle mun Mirkun kanssa. Löydettiin sellanen ihana kellariravintola. Viinii ja salaattia. Kårenin ovihenkilökunta käyttäyty jostain syystä vähän samoin kuin Lutakossakin, eli ovia ei sitten avattukkaan sillon ku piti. Päätettiin palata myöhemmin asiaan, ja käytiin vielä pyörimässä siellä samassa kellariravintolassa, ja tutustuttiin joihinkin tyyppeihin. Me oltiin jo ennen sitä keikkaa niin liekeissä ettei mitään määrää. Pakkahuone paukku vielä takaraivossa. Tuukan kulma. MoiMoi! Kivaa nähä taas!

Jorattiin jorattiin jorattiin. Hiekka, Hippo, Faarao. Toi setti on meijän kolmio.... lääke. Tässä kohtaa viimeistään mun välilevyt on nipsahtanut pois paikoiltaan. Tuskin on enää ikinä entisellään. Tuntu siltä että olis dipattu ensin hyperventilaatiohyvämeininkiliekkituliroihusaavissa ja sen jälkeen vesipaljussa. Siellä todella oli kuuma. Vai johtuko se vaan siitä, että se keikka oli niin taivaallisen hyvä, ja me PikkuMirkun kanssa villiinnyttiin niin suureen helteeseen? Musta tuntuu että se johtuu siitä... Tuukan joraus. Huippuu. Uudet biisit lähtee kyllä niin hyvin, ettei tiedä miten päin pitäis olla. Saatiin taas luvat Valaan kunnianosoituksiin. Illan ultimateliekkipalkinnon saa kyllä koko keikka. Nyt ei pysty valitsee. Ja illan ultimateperseilyn palkinnon saa kyllä tämä kaksnelonen itse, joka töhöili tohkeissaan niin, että jätti sen riivatun pankkikortin sinne vaatekauppaan...

Ilta jatkuu. Dynamossa. On se hyvä että sai sielläkin nyt vihdoin käytyä, kun siitä on nakilla aina jauhettu. Sunnuntai-aamuna me herätään PikkuMirkun kanssa Espoosta. Vuosisadan hulluin reissu, ja samalla paras. Illan hämärtyessä löysimme itsemme taas Turusta. Olihan se pankkikorttikin siellä. Ja auto. Junassa joku heebu sattu kysymään että onhan meillä homma hanskassa? "Joo on, on, hanskat on vaan Turussa." Se ehkä kiteyttää tämän kaiken. Mira ja minä. Hyvä karma. Pyöritään Suomen kaupungeissa liekki pyrstön alla.

Apulanta on tehnyt meistä aika kauniin.

- meiju -