Norppa, 2002-11-29 Lohja, Tanhuhovi

Saavuttiin Tanhuhoville jo vähän ennen kahdeksaa, koska sinne "kannattaa tulla ajoissa, ettei liput lopu kesken". Paikalla oli kuitenkin vasta kourallinen väkeä, ja nekin kai jotain 10-12-vuotiaita (iiks!). No selviydyttiin siitä sisään ja sitten alkoi odotteleminen (järkyttyneen ja masentuneen tietoisena siitä ettei paikalla ollut juurikaan kunnon perus-apis-teinejä :). Diskoon (teknohelvetti) ei uskaltauduttu vaan pysyttiin "baarin" puolella. Ei ostettu suffeleita, heh heh.

Lämppärit katottiin mielenkiinnolla. Sinänsä kummaa että Ripsipiirakka, jonka lyriikat ovat vähintäänkin epäilyttäviä ja vähän hakemista, saivat paljon suuremmat suosionosoitukset kuin Ronnie Starr jonka laulajalla on sentään yliupee ääni. No, se siitä. Huomautettakoon, että lämppäreiden sekä itse pääesiintyjän keikan aikana oli ainakin puolet väestä teknohelvetin puolella kuuntelemassa Shakiraa. Se jos mikä on omituista.

Apulannan saapuessa paikalle saliin alkoi tunkea lisää väkeä ja olihan se sitten jopa melkein täynnä. Väki ei ollu yhtä innolla mukana kuin esim. nosturissa mutta kai se on ymmärrettävää kun oltiin sentään niinki pohjoisessa ku Lohjalla... Viivakoodit sai sentään porukat hyppimään kiitettävästi. Alussa poijjaat soitteli noita uudempia biisejä, jotka oli vissiin vielä vähän tuntemattomia, mutta yleisö kyllä heräili loppua kohden. Lähes kaikkien (?) ihmetykseksi Piiskaa ei tullut, vaikka sitä kovasti yritettiin yleisöstä huutaa. Mä ja kaverit oltais myös kovasti haluttu kuulla "Paska Meininki (Ässä Hihassa)" mutta meidän "paska meininkiiiiii!!!"-huudot sai osakseen lähinnä kummastuneita katseita kanssaihmistemme suunnalta.

Keikalla soineita biisejä en nyt jaksa luetella kun en niitä kuitenkaan oikein muistaisi.

Keikka oli kuitenki loistava ja hyppyytti hyvin, kiitos siitä kuuluu Apulannalle!

- Norppa -