Henkka, 2002-11-30 Helsinki, Tavastia

Tavastia 30.11 , loppuunmyyty!

oli kova hinku päästä taas kattoo apista, edellisestä kerrasta on jo yli puoli vuotta... uus levy on vitun hyvä... 23 ja jotain alotti lämppäri "ronnie star" tai jotain sinne päin ja oli yllättävän hyvä. Lava oli koristeltu hienosti kahdella tähystys tornilla ja hienolla tausta kuvalla, teemana tietenkin hiekka.

keikka alkoi jotain 0.15 mahtavilla äänitehosteilla, valoilla ja savulla... ja ensimmäinen kappale oli arvaten hiekka. jota seurasi hippo, saasta(räjäytti yleisön!), jumala, faarao ja valas... sen jälkeen pojat lähti lavalta. (kummastutti?) no syynä oli vain se etti hiekka asusteet vaihdettin pois.

hetken päästä jatkui setti super hitilla viivakoodit, jonka jälkeen reunallat (ja meno sen kuin yltyi).. sen jälkeen ruhtinaat, teit meistä kauniin, mato, odotus ja viimeisenä 0010... pojat lähtivät, mutta tietenkään keikka ei vielä loppunut..

apulanta tuli encore1:seen we want more huutojen saattelemana ja ensin tuli onttosydän(loistavasti soitettu) sen jälkeen ehjä levyn hitit silti onnellinen (biisin jälkeen TONI tuuletteli erittäin tyytyväisenä) ja mitä kuuluu?, joka viimeistään räjäytti hyppimään jokaisen tavastian yleisöstä. apulanta kiitti ja poistui, mutta jotain puuttuu vielä, eihän yleisöä voi jättää piiskaamatta....

ja niin oli encore2 vuoro... joka alkoi uudella lihaviihde kappaleella(toimi keikalla loistavasti).. ja sitten oli viimeisen Piiskauksen aika.......

Loistava keikka, olin erittäin tyytyväinen näkemääni (ehkä paras A.L. keikka mitä ikinä olen nähnyt?) uusi levy toimi hyvin myös livenä. moni muu bändi ei varmaan soittais 10 uudesta biisista 8 biisiä, mutta apulanta soitti ja olin siihen todella tyytyväinen.

Suuri Kiitos Tonille, Sipelle, Tuukalle ja Samille!!! oli hienoa nähdä että Tuukka oli täysin mukana taas!!!

- Henkka -