Pikku-Pikku-Myy, 2002-12-05 Seinäjoki, Urheilutalo

Olin keikalla S-jokilaisen kaverini kaa, itte oon Espoosta ja kovalla kiireellä oltiin sinä päivänä Espoosta lähdetty S-joelle. Kun tultiin urheilutalolle oli siellä tietty pitkä jono, mutta ohitimme sen röyhkeästi kaverini suhteiden avulla, kun ei ollut ennakkoon meillä lippuja, mutta hyvinhän sinne mahtui. Ootettiin noin puolituntia hyisessä pakkasessa ja mulla oli vaan lyhyt hame päällä! No sitte ku päästiin sisään oli siinä jotain narikkasotkuja. Kun niistä selvittiin mä menin oottaan lavan eteen, siihen jo vallatun eturivin taakse. Mun kaveri jäi seurustelee paikallisten frendiensä kanssa ja mulle selvis melko pian että ehkä noin 1/5 paikalla olleesta oli tullut katsoon Apulantaa. Siellä oli varmaan puolet Seinäjoen nuorisosta ja useat olivat tulleet vain tapaamaan kamujaan ja viettämään hauskaa iltaa. No hauskaahan siellä oli!

Eka soitti Ripsipiirakka ja nimi kertoo jo kaiken bändistä. Se ei sytyttäny mua ollenkaan. Ne veti jonkun puolentunnin setin ja olin hyvilläni kun se oli ohi. Sitten puolentunnin odotusta ja sitte Ronnie Star, josta en tiennyt aikaisemmin mitään, mutta kun kuulin niiden biisit olin vakuuttunut, ne soi päässä vielä monen viikon jälkeenkin keikasta jossa ne ekaa kertaa olin kuullut. Tykkäsin niista ja varsinkin se basisti oli tosi söpöliini! Basistit on parhaita ja siksi hillunkin aina Tuukan kohdalla..

Sitten taas puolentunnin tauko ja jännitys alkoi tiivistyä, kunnes vihdoin...APULANTA. Seuraavat 2 tuntia mä vietin jossain ekstaasissa, enkä muista siitä pajon mitään muuta kuin että mun fiilikset oli katossa. Avauskappaleena oli tietysti Hiekka ja sitten Hippo, Jumala jne. Ei ollut muuten kovin montaa mun lisäksi jotka olis osannu noi kappaleet laulaa mukana, ei edes mun edessä eturivissä olleet tytötkään osannu yhtäkään biisii ulkoota. Olisivat kyllä voineet antaa eturivipaikkansa niille jotka sitä Apista olivat tulleet kuuntelemaan ja kattelemaan...

No viimeistään silloin kun Viivakoodit rävähti ilmoille oli kaikki mukana menossa. Tiukka paketti ehkä vähän liiankin, olis ne pojat voinu vähän ees hymyä antaa...Yhen encoren heitti, jossa ne soitti Käännä se pois, Lihaviihde ja Mitä kuuluu. Piiskaa ei tainnut tulla. Hieno keikka, mutta Glorian keikka (jonne myös pääsin) oli niin killeri ja rento ettei mitään rajaa!!! No olihan se vika keikka taas vähään aikaan, mutta siitä myöhemmin!

Keikan jälkeen ei tarttenu kauaa odottaa kun kiltti Tuukka tuli antaa nimmareita ja hyvän kuvankin mä siitä sain muistoksi. Olisi voinu jäädä pitemmäksikin aikaa kattelee sitä Tuukkaa, mut noi mun kaverit odotti jo vihasena mis mä luurasin, joo tästä huomaatte taas heidän innostuksensa! No oli mullakin kiire, nimittäin juomaan vettä ja äkkiä!(Ja kehiittämään filmi!) - Pikku-Pikku-Myy -