Elli, 2002-12-18 Helsinki, Gloria

Käveltii Jonnan, mun jätkän siskon kaa kohti gloriaa. Oli kylmä joulukuun ilta. Oli jännitys päällä. Jo senki takia, että en tuntenu koko Jonnaa! Jonna oli voittanu liput Apiksen keikalle. Pyys mut mukaa, ku ties mite mä tykkään Apulannasta..

Asetuttii jonon päähä oottamaa. Vihdoinki päästii sisää ja kaikki sai apispaidat! Kitooss =) Jätettii kamat narikkaa ja alettii rynnii lavan etee. Lämppärin lässytys tuntu kestävän ikuisuuden, mut sit apis vihdoinki alotti ja tunnelma alko nousta..!

Eka biisi oli Hiekka ja sillä saatiiki jo hiki nousemaa! Oih, ku oli kuuma... Heinolan pojat heitti biisien välissä aina jotaa hyvää läppää :) ..Ja sitte keikan lopussa tuli lähtö, oli pakko keritä dösää..Loviisaa oli nimittäin lähtö! :( Oltii narikas hakemas kamoi ja alko kuuluu Ilona, juoksin takas ja kuunneltii viel parit biisit.

Ja ku vihdoinki olin pääsemässä ovesta ulos, alko apiksen poijaat vetämää joulumaata. Söpöö :) Ihana keikka!!! Kiitos Apulannalle, SuomiPopille ja Jonnalle. :) Mun suurin unelma on aian olul se, että pääsisin apulannan keikalle. Ja se toteutu. Eka kerta: Nosturi-levyn julkasu! Kiitos Paljon! MAHTAVA KEIKKA!!! en unohda koskaa sitä..

Oli muuten keikan jälkee paikat vähä kipeenä, pien vihje niille pikkusille deekuille siälä x) - Elli -