pikkupikkumyy, 2002-12-18 Helsinki, Gloria

Mä sain jonkinmoisen kohtauksen kun äitee toi mulle oudon kirjeen Radiolinjalta. Mä olin enemmän kuin innoissani (mä kun en ikinä ole voittanut missään mitään), ei olis voinu tulla paremmin tarpeeseen noi liput.

Jonossa odoteltiin vain muutama minuutti. Narikka oli 1.50 euroa, mutta vastalahjaksi sai Apulanta-paidan (joka piti pukea päälle sisälle saliin mentäessä), joka oli kyllä ihan hyvä muisto tosta keikasta. Sali tuntu tosi kotosalta ja hyvältä, en ollu aikasemmin käyny Gloriassa. Joo sitten vaan odottelemaan... lämppärinä Ronnie Star, josta ainakin minä tykkään. Ylesö ei näyttänyt kovin innostuneelta, mutta mä päätin lämmitellä itteni jo Starin kanssa. Ronnie Starin basistia kelpasi kyllä kattoa,basistit on vaan mun suosikkeja...

Sen jälkeen aloin tunkee itteeni lähemmäs lavaa ja Tuukkaa. Vähän tuskastu kun edessäni oli joitakin lyhempiä tyttöjä isoine hiuksineen ja ne hiukset meni kivasti suuhun, mutta ku Hiekan ekat soundit rävähti ilmoille oli into ylimmillään.Okei toi keikan kulku on selostettu paremmin noissa edellisissä kertomuksissa lue ne siis. Hiekkasia tunnelmia, hittikimaraa ja super hienot encoret. Loppua kohden meininki selvästi rentoutui ja bändi antoi kaikkea pientä kivaa niinku Sipen soolo,Joululauluja(enkeli taivaan...olis vaan soittanu loppuun sen)Toni otti meistä kuvaa, Tuukkapoikakin hymyili jo aika monta kertaa(mitä se vilkuili sieltä parvelta?)ja Tonin sukat lensi yleisöön,kivaa! Encoreiden aikana mä olin saanu hivuttauduttua jopa tokaan riviin siihen Toni ja Tuukan välille.Ja Anna mulle piiskaa jäähyväisksi,sen jälkeen ei tästä tytöstä olis kyllä nestettä riittäny jatkamaan. Kyllä keikoilla käynti käy kuntoilusta ja tämmönen hillitty tyttö sekoaa tosta meiningistä. Heittivät kyllä kiitettävän pitkän setin ja sanon että kyllä pojat anto mulle parhaan joululahjan! Toivottavasti tauko tekee terää ja saatais taas kesällä/syksyllä maistaa Apulantaa. KIITOS APULANTA!!! Ja tietysti dj esko ja suomi pop, jotka mahdollisti mun liput.

P.S. Ja terkkui Ericalle,Esalle,Väinölle,Minnalle ja Kaisalle ja muille tutuille naamoille ketä paikalla näkyi!

- pikkupikkumyy -