13.4.2002 Alavus

(Mirja)

Saavuttiin taas kahden frendin kaa seuran pihaan hyvissä ajoin.Oltiin nimittäin pihassa ennen kuutta!Ja olipa hyvä ajoitus: Apiksien dözä saapuikin just samaan aikaan seuran pihaan! Kattottiin ku se kaarsi siihen parkkiin ja kun sieltä tuli Sipe ulos,mentiin juttelemaan:)

Saatiin nimmarit reppuihimme ja halauksenkin sain:) Juteltiin niitä näitä ja otin kuvan ku Sipe anto mun frendeille nimmareita. Terkkuja,kyl tunnistatte mut!! Sit tulikin Toni linkasta.Jäihän se siihen meiän luo juttelee,et sain annettuu sille mun ottamia valokuvia Kauhajoen keikalta.Se kyl tykkäs=) Ja kehu niit kuvia. Näytin niit kaikkia muitaki keikkakuvia sille, yhtä kuvaa vaan en suostunu näyttämään...*hih* vaik se kovasti olis halunnu nähä. Saatiin nimmarit taas reppuihin,ja Toni teki mun Niken repusta piraatin;) !! Valokuvattuamme yms, se lähti sisälle,ensin kumarruttuaan meille herrasmiehisesti ja toivotettuaan hyvät illat meille:)

Sit mentiin varaamaan paikkoja jonosta,jossa ei kylläkään ollu vielä paljoakaan ihmisiä, onneks. Terkkuja teille, joiden kaa juteltiin, (olitte tullu Tampereelta asti tänne Alavudelle!!)

Pian tuli mun frendi seuralle, jonka kaa mentiin käymään Apiksien dözän luona. Ja just Partishan se siel oli:) Saatiin kurkata niiden bussiin ja kodikkaan näköstä siel oli.Pian Partis tuli mun frendin kaa kuvaan ja juteltiin kaikkkee kivaa sen kaa.Ja antohan se jämänki tälle mun frendille.Oli kivaa:)

Kun kello läheni kaheksaa alko sisältä kuulua soittoo.Ne treenas siel ja Toni laulo tuhkan ja veren. Kun ovet sit vihdoin avattiin kaheksalta,me varattiin heti eturivin paikat.Ja niitä varattiinki sit loppuun asti,henkeen ja vereen:) Nähtiin Sipe ennen keikkaa baaris istumas ja juttelemas jonku tyypin kans.Harmi ku me ei päästy:(

Keikka: Lämppärinä oli Luomakunta.Osoittautui tosi hyväks:) Kunnes sit Apis asteli lavalle!Oli se kyl juhlaa!! Alotusbiisinä oli reunalla,kuten kai aina:) Kyl siin viimestään porukka lämpes! (ellei jo lämppärin aikana) Sainkin keikan jälkeen onnellisena biisilistan ja voin kirjottaa ne ny tänne niinku ne tos listas lukee: reunalla, 001, terä, muistijäljet, todistajat, 003, odotus, USA, tuhka ja veri, viivakoodi, mex-tex, kadut, teit meistä, ruhtinaat, 0010, silmä. Sit tuli encore ja ne soitti viel käännä se pois ja anna mulle piiskaa!:)

Tonin välispiikki oli kyl upee piiskaa biisis(taas!) Nimittäin: eins, zwei, eins, zwei, drei, vier!!Ja niin raikas Piiskaa-biisin kertosäe viimesen kerran,ja kyl se lössi näytti pomppivan ku viimestä päivää=) Ihmekkös ku Toni oikeen yllytti:) Sano et jos olis kilpailu Alavus vastaan Kurikka vastaan Kauhajoki nii kyl Alavus voittas mennen tullen eiks jep?? Ja sano viel et Alavus on keisari!!=) *jeah

Harmi vaan et Matoa ei täl kertaa soitettu.No sen korvas muut yli-ihanat biisit! Ja kyl tuli valokuvia otettua tosi paljon,meinaan ihan pelottavan paljon!Enemmän ku laki sallii;) Noh,nehän on mukavia muistoja jälkeenpäin.

Keikan jälkeen ooteltiin ekaks siin lavan ees kunnes piti mennä pihalle.Menin oottelee sinne niiden dözän luo ja se kannatti:) Harmi ku nää mun frendit joutu lähteen:( Mut teille kyl kerron kaikki yksityiskohdat:)

Pian nimittäin ulos tuli Sipe jolta sain taas nimmarin.Mut tällä kertaa biisilistaan:) Juteltiin viel jotain siin. Sit tuli Toni ja yks mukava ihminen otti mun kameraan viimesen kuvan musta, Tonista ja Sipestä:) Oli siin kyl lämmin olla niiden keskellä :D Ja ikimuistoinen hetki.

Sit viel pihalla,ku Toni jutteli yhen mun tutun kans,menin siihen keskeyttämään niiden juttelut (zori) niin Toni sit kysy tältä mun tutulta et tunneks sä tätä tyttöö?Tää sano et "joo". Sit Toni alko kertoo sille et tällä tytölle kaikki vaan valehtelee,ei oo reilua. Mä olin just alkamas kertoo lisää siit kyseisestä jutusta mut Toni ehtikin nähdä mun kädes biisilistan.(tarkotin yhtä aika henk.kohtasta juttuu jota selviteltiin jo Kauhajoella...tai siis mun kavrun kehittelemä sotku vaan...)

Toni kysy et mitä mä haluun et se kirjottas siihen biisilistaan.Mä sanoin et en mä tiiä,jotain mukavaa,pientä,kivaa...Noh,se kirjotti siihen tosi mukavan jutun (jonka kerron vaan läheisimmilleni) :) Mut se vaan et mua naurattaa aina ku mä katon sitä biisilistaa ja mitä se siihen ovelasti kirjotti=) (niinku mun frendi sano:Toni ainaki on hyvä suustansa!)

Sit toivotettiin hyvät jatkot yms. Ja et nähään taas varmasti jossain:)

KIITOS AL TAAS SUBER HYVÄSTÄ JA IKIMUISTOISESTA KEIKASTA!! Ja Partikselle kiitos kans!

Tää oli mun 10. AL-keikka!Pienet sille=)

Ja Tonille viel sellaset terkut et saat taas valokuvia kun nähään seuraavan kerran:) Toivottavasti pian!!